Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Άγρια συμπλοκή 100 λαθρομεταναστών σε hot spot στην Ημαθία: Δύο σύριοι τραυματίες – Ένας κούρδος μαχαιρωμένος

Πληθαίνουν τα επεισόδια μεταξύ λαθρομεταναστών διαφορετικών εθνικοτήτων στα κέντρα φιλοξενίας της χώρας. Τόσο στην Λέσβο όσο και στην Ημαθία φαίνεται να έχει ξεσπάσει πόλεμος μεταξύ αράβων και κούρδων οι οποίοι συμπλέκονται, όπως αναφέρουν πληροφορίες, για θρησκευτικά ζητήματα! 

Ειδικότερα στην Μόρια, όπως αναφέρουν τα μέσα, η επίθεση των αράβων κατά των κούρδων έγινε διότι δεν νηστεύουν κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού. Εχθές το βράδυ μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Βέροιας τρεις αλλοδαποί που διαμένουν στην ανοιχτή δομή φιλοξενίας στην Αλεξάνδρεια έπειτα από συμπλοκή διαφόρων ατόμων εντός της δομής.

Ο ένας εκ των τριών τραυματιών έφερε τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στην οσφυϊκή περιοχή και χρειάστηκε οι γιατροί να το ράψουν. Όπως αναφέρει το emvolos.gr, ο τραυματίας πιθανόν είναι κουρδικής καταγωγής.

Σημειώνεται ότι τα επεισόδια μεταξύ λαθρομεταναστών το τελευταίο διάστημα είναι καθημερινό φαινόμενο, καθώς το τελευταίο διάστημα έχουν έρθει στο πρώην στρατόπεδο 722 του τάγματος μηχανικού πολλοί αλλοδαποί διαφόρων εθνικοτήτων. Επί τόπου έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη από την Βέροια και λίγο μετά τις 23.20 τα πνεύματα ηρέμησαν. Τον τραυματία παρέλαβε ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βέροιας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/machairwmata-se-hot-spot-sthn-hmathia#ixzz5GjRysmLM

Exit mobile version