Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

Οι θολοκουλτουριάρηδες από τα βόρεια και νότια προάστια βαρέθηκαν να σουλατσάρουν στα Εξάρχεια τα σαββατοκύριακα και έχουν βρει νέα μόδα: Να καταλάβουν και να κάνουν σαν τα μούτρα τους και το Πεδίο του Άρεως. Λογικό, όταν έχεις μια πρεζοφωλιά και βγάζεις το χαρτζηλίκι σου χωρίς να σε ενοχλεί κανένας δεν θα αφήσεις τους κατοίκους της περιοχής να καθαρίσουν το πάρκο και να το κάνουν κατάλληλο για οικογένειες και παιδιά. Δεν αγοράζουν πρέζα αυτοί. Έτσι λοιπόν τον τελευταίο μήνα διοργανώνονται από “άγνωστα” άτομα πάρτυ και συναυλίες, πουλάνε τα ποτά τους και ότι άλλο θέλουν, χωρίς ΦΠΑ και λοιπές χρεώσεις και όλα μέλι γάλα. Η αστυνομία και το κράτος ώς συνήθως ανύπαρκτοι. Χρυσή Αυγή δαγκωτό στις επόμενες εκλογές για να βάλουν μυαλό, δεν αντέχουμε άλλο.

Νίκος Χ.

Το τουρκικό προξενείο προωθεί στην Θράκη σχέδιο οικονομικών συναλλαγών “μόνο για μουσουλμάνους”!

Αλωνίζουν οι τούρκοι στην Θράκη εδώ και δεκαετίες. Μοιράζουν λίρες, ανοίγουν τράπεζες, φέρνουν γιατρούς, δίνουν παροχές. Εκεί βέβαια δεν είναι ρατσιστικό που δίνουν τα πάντα μόνο στους μουσουλμάνους και τους ρομά, όπως επίσης δεν είναι ρατσιστική η εκάστοτε κυβέρνηση που έχει εγκαταλείψει την εν λόγω περιοχή και οι ορθόδοξοι Έλληνες και οι πομάκοι έχουν καταντήσει πολίτες Β’ κατηγορίας. Οι πολιτικοί είναι οι εγκληματίες με τις αποφάσεις και τις ενέργειές τους και όχι η Χρυσή Αυγή. Όταν έρθει η ώρα που ο τούρκος θα μας χτυπήσει την πόρτα να δούμε πού θα είναι όλοι αυτοί οι «δημοκράτες».

Κ.Θ., Ροδόπη

“Αυγή”: Όχι στην ψήφο των Ομογενών – Ναι στην ψήφο των αλλοδαπών!

Σφάζονται τα κοράκια του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ ποιος θα κάνει συνεργασία με τον Μπουτάρη τον ανθέλληνα. Βρήκαν ευκαιρία και έχουν πέσει με τα μούτρα όπως οι μύγες μόλις βρουν φρέσκιες ακαθαρσίες στον δρόμο. Είναι τόσο λιγούρηδες για την εξουσία που δεν βλέπουν ότι ο κόσμος τους έχει σιχαθεί και ο ένας μετά τον άλλο τους γυρνάει την πλάτη. Δεν βλέπουν μπροστά τους από την λαιμαργία τους ότι οι Έλληνες θα τους πάρουν με τις ντομάτες γιατί η υπομονή κάποτε τελειώνει. Ο Μπουτάρης έφαγε 2-3 σπρωξιές και εδώ και μια εβδομάδα έχει γίνει πρώτη είδηση, οι Έλληνες που μένουν άστεγοι, που πεθαίνουν αβοήθητοι γιατί δεν έχουν λεφτά για γιατρούς, αυτοί που αυτοκτονούν κάθε μέρα δεν υπάρχουν για τα ΜΜΕ των θαλασσοδανείων και της διαπλοκής. Δυο μέτρα και δυο σταθμά από τους τυράννους που το παίζουν “δημοκράτες”, Χρυσή Αυγή για εμάς που είμαστε Πολίτες και όχι λαθρομετανάστες. Ζήτω η Ελλάς!

Ρ. Ι.

Θηριωδίες

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-28-maiou-2018#ixzz5Go9kE7n9

Exit mobile version