Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Ηλεία, Καβάλα, Εύβοια

Το απόγευμα της Παρασκευής 25 Μαΐου μέλη της Τ.Ο. Πύργου της Χρυσής Αυγής ανάρτησαν πανό σε κεντρικό δρόμο της πόλης επί της πλατείας Ιατρίδη, πλησίον του γραφείου μας.

Διανεμήθηκαν επίσης φύλλα της εφημερίδας «Χρυσή Αυγή» καθώς και φυλλάδια για την Οικονομία και το Εθνικό Νόμισμα. Μέσα σε ελάχιστη ώρα, χιλιάδες συμπολίτες μας είδαν το μήνυμά μας για Εθνική Αξιοπρέπεια.

Οι δράσεις μας θα συνεχιστούν καθ’ όλη την διάρκεια του θέρους και σε διάφορα σημεία του Νομού μας, μέχρι να φτάσει η φωνή του Εθνικισμού και στο τελευταίο σπίτι. Ζήτω ο Αγώνας!

Κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής παραβρέθηκε σε σύσκεψη των κτηνοτρόφων του νομού Καβάλας που πραγματοποιήθηκε στη νομαρχία Καβάλας με θέμα το τέλος της ελληνικής κτηνοτροφία. Το κόστος παραγωγής είναι δυσανάλογο των οικονομικών δυνατοτήτων του Έλληνα κτηνοτρόφου με αποτέλεσμα η κτηνοτροφική παραγωγή να οδηγείται σε εγκατάλειψη. Από την σύσκεψη απουσίαζε ο βουλευτής της ΝΔ που εκλέγεται στο νομό Καβάλας ενώ η παρουσία των κυβερνητικών βουλευτών έγινε μόνο διά του ενός εκ των τριών ο οποίος και τα άκουσε από τους κτηνοτρόφους.

Στην πρόσκληση των δοκιμαζόμενων Ελλήνων κτηνοτρόφων ανταποκρίθηκε ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή δια της παρουσίας του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής, συναγωνιστή Δημήτρη Βογιατζή. Άλλωστε η Ιδέα για ένα Εθνικό κράτος που θα είναι και κυρίαρχο και ανεξάρτητο απαιτεί την ενίσχυση και τον προγραμματισμό της γεωργικής και κτηνοτροφικής μας παραγωγής, ώστε να καλύπτουμε πλήρως τις  εσωτερικές μας ανάγκες σε κύρια είδη διατροφής.

Πιο συγκεκριμένα ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή απαιτεί την άμεση κατάργηση του κατάπτυστου νόμου που βαπτίζει ελληνικό γάλα το εισαγόμενο από την Ε.Ε. και την στήριξη των ελληνικών κτηνοτροφικών προϊόντων με την τοποθέτηση δασμών στα εισαγόμενα ξενόφερτα. Την άμεση επιδότηση της ελληνικής κτηνοτροφίας που μπορεί να πραγματωθεί με την κατάργηση όλων εκατομμυρίων ευρώ που ξοδεύονται για τους λαθρομετανάστες.

Κλιμάκιο της Τ.Ο.  Ευβοίας με την παρουσία του Ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιώργου Επιτήδειου και του συναγωνιστή Χριστόφορου Τσάγκα συμμετείχε στο λαϊκό προσκύνημα του Οσίου Ιωάννη του Ρώσου, όπου το άφθαρτο ιερό σκήνωμά του φυλάσσεται στο Νέο Προκόπιο Ευβοίας.

Το κλιμάκιο συμμετείχε στην δοξολογία και στην περιφορά του ιερού σκηνώματος. Μετά το πέρας της τελετής οι συναγωνιστές συναντήθηκαν με τοπικούς παράγοντες της εκεί περιοχής καθώς και με παραγωγικούς φορείς όπου ενημερώθηκαν για τα τρέχοντα προβλήματά τους.

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn718#ixzz5GoBIdS9p

Exit mobile version