Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Γεωργιάδης επιβεβαίωσε την συναίνεση της ΝΔ στην προδοσία της Μακεδονίας: Στηρίζουμε την είσοδο των Σκοπίων σε Ε.Ε. και ΝΑΤΟ!

Ο Γεωργιάδης επιβεβαίωσε την συναίνεση της ΝΔ στην προδοσία της Μακεδονίας: Στηρίζουμε την είσοδο των Σκοπίων σε Ε.Ε. και ΝΑΤΟ!

Την συνενοχή και συναίνεση της νεοφιλελεύθερης ψευτοδεξιάς στην προδοσία του ονόματος της Μακεδονίας επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή “Alpha Ρεπορτάζ” ο Άδωνις Γεωργιάδης επιβεβαίωσε τις πάγιες θέσεις της ΝΔ ότι η διαφωνία είναι στην διαδικασία, να γίνει δηλαδή πρώτα η αλλαγή του Συντάγματος από τα Σκόπια και μετά όλα τα άλλα.

Όσον αφορά το όνομα της προδοσίας τήρησε για ακόμη μια φορά σιγήν ιχθύος, καθώς δεν σχολίασε κανένα από τα ονόματα που έχουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και ΟΛΑ εμπεριέχουν τον όρο Μακεδονία, την Ελληνική ιστορία δηλαδή.

Τέλος, αποκάλυψε την συναίνεση της ΝΔ στην προδοσία, τονίζοντας επανειλημμένως πως η ψευτοδεξιά στηρίζει διακαώς την είσοδο των Σκοπίων σε Ε.Ε. και ΝΑΤΟ, αλλά δεν βιάζεται να γίνει αυτό άμεσα.

Με λίγα λόγια αν δεν ολοκληρώσει την προδοσία τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ, θα το κάνει σε δεύτερο χρόνο η προδοτική ΝΔ!  

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-gewrgiadhs-epibebaiwse-thn-sunainesh-ths-nd-sthn-prodosia-ths-makedonias#ixzz5Gtr74bBu

Exit mobile version