Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Με ένα προκλητικό ανθελληνικό βίντεο ο Ερντογάν γιορτάζει την Άλωση της Πόλεως – Στην Ελλάδα κανείς, πλην Χρυσής Αυγής, δεν θυμάται τους τελευταίους υπερασπιστές του Ελληνισμού!

Με ένα προκλητικό ανθελληνικό βίντεο ο Ερντογάν γιορτάζει την Άλωση της Πόλεως - Στην Ελλάδα κανείς, πλην Χρυσής Αυγής, δεν θυμάται τους τελευταίους υπερασπιστές του Ελληνισμού!

Με ένα βίντεο που βρίθει οθωμανικού κιτς γιόρτασε την Άλωση της Κωνσταντινουπόλεως ο Ερντογάν και η τουρκική προεδρεία. Το βίντεο περιδιαβαίνει εντός τριών λεπτών και πενήντα δευτερολέπτων την τουρκική ιστορία από τον Μωάμεθ τον Β’, περνάει από τον Μεντερές και φτάνει εν τέλει φυσικά στον Ερντογάν.

Όσον αφορά την Άλωση της Πόλεως, επιστρατεύονται παιδικά εφέ, που μόνο γέλιο μπορούν να προκαλέσουν με τον Μωάμεθ να εφορμά έφιππος στην Πόλη, περνώντας πάνω από τον Βόσπορο!

Το ζητούμενο, όμως, δεν είναι η αισθητική των τούρκων, αλλά το γεγονός πως αυτοί γιορτάζουν σε επίπεδο κράτους την Άλωση της Πόλεως, που σηματοδοτεί την απαρχή του δικού τους κράτους, ενώ αντιστοίχως στο ελλαδιστάν ουδείς, πλην Χρυσής Αυγής, θα τιμήσει τους τελευταίους υπερασπιστές της Πόλεως.

Σε πλήρη αντίθεση με τον εσμό των προσκυνημένων, η Χρυσή Αυγή σήμερα στις 18:45 θα καταθέσει στέφανο στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, προς τιμή αυτών των τελευταίων υπερασπιστών του Ελληνισμού, πριν το σκότος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας φτάσει απειλητικά μέχρι τις πύλες της Ευρώπης.

29 Μαΐου, Μνημείο Αγνώστου Στρατιώτη, 18:45 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/me-ena-binteo-aischrou-othwmanikou-kits-giortazei-o-erntogan-thn-alwsh-ths#ixzz5GtrQf48t

Exit mobile version