Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Απάντηση σε Χριστοδουλοπούλου: Στην Ελλάδα το έγκλημα είναι ταυτισμένο με την αριστερά!

Απάντηση σε Χριστοδουλοπούλου: Στην Ελλάδα το έγκλημα είναι ταυτισμένο με την αριστερά!

Το πόσο εκτός τόπου και χρόνου είναι (και με μια θρασύτητα η οποία σπάει όλα τα «κοντέρ») βάλθηκε να μας αποδείξει (για μια ακόμη φορά) η Τασία Χριστοδουλοπούλου, σε συνέντευξή της στην φυλλάδα των συντακτών και στις αβανταδόρικες ερωτήσεις που της έγιναν από την σφόδρα φιλοκυβερνητική δημοσιογράφο (και υπερασπίστρια κατηγορούμενου για παιδεραστία, για να μην ξεχνιόμαστε), Άντα Ψαρρά.

Όλη η συνέντευξη αποτελεί ένα πειστήριο της νοοτροπίας «είμαι στην κοσμάρα μου», θα σταθούμε όμως σε δύο σημεία. Το πρώτο αφορά το μείζον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, στο οποίο η Χριστοδουλοπούλου έχει δώσει κατά καιρούς «τα ρέστα της», όπου στην ερώτηση «Είστε ευχαριστημένη με τον νέο νόμο για τους πρόσφυγες;» απαντά ως εξής:

«Για τις δεδομένες συνθήκες που ζούμε, για τους συσχετισμούς που υπάρχουν στην Ε.Ε. σήμερα, τους πολέμους που διεξάγονται γύρω μας, αυτό το νομοσχέδιο ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να διατυπωθεί σε νόμο. Βεβαίως, πρέπει να ξέρουν και οι πολίτες ότι ένας νόμος δεν μπορεί να ρυθμίσει τέτοια σοβαρά πολιτικά και κοινωνικά φαινόμενα, όπως είναι η μετακίνηση πληθυσμών λόγω πολέμων. Οι κάτοικοι ειδικά των νησιών έχουν κουραστεί. Θλίβομαι όταν οι ίδιοι που είχαν προταθεί για Νόμπελ Ειρήνης κάποιοι από αυτούς σήμερα επιχειρούν να συνδυάσουν την παρουσία των προσφύγων με τον ΦΠΑ. Δεν παραβλέπω καθόλου τις επιπτώσεις της κρίσης στους νησιώτες. Αλλά είναι ήττα για τους ίδιους να επηρεάζονται από ακροδεξιές αντιλήψεις και να χάνουν αυτήν την ιστορική καταγραφή που είχε συγκινήσει την Ευρώπη και ολόκληρο τον κόσμο και που, αν την υπερασπιστούμε μπορούμε πιο αξιόπιστα να διεκδικήσουμε δικαιοσύνη από την Ε.Ε.».

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη της προαναφερθείσας νοοτροπίας (δηλαδή, «είμαι στην κοσμάρα μου») από τα λόγια της αντιπροέδρου της Βουλής. Στα νησιά του Αιγαίου η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο (μόλις πριν λίγες ημέρες στην Μόρια οι λαθρομετανάστες συνεπλάκησαν και πάλι μεταξύ τους) οι γηγενείς κάτοικοι των νησιών ανησυχούν για την ζωή και τις περιουσίες τους, αλλά η Χριστοδουλοπούλου χαρακτηρίζει ως «ήττα» (!) αυτές τις αντιδράσεις τους και το γεγονός ότι έχασαν «αυτήν την ιστορική καταγραφή που είχε συγκινήσει την Ευρώπη και ολόκληρο τον κόσμο και που, αν την υπερασπιστούμε μπορούμε πιο αξιόπιστα να διεκδικήσουμε δικαιοσύνη από την Ε.Ε.»!

«Εδώ ο κόσμος καίγεται» (όπως λέει το γνωστό λαϊκό γνωμικό) και η Χριστοδουλοπούλου, θλίβεται για το «Νόμπελ ειρήνης» που δεν πήραν οι κάτοικοι της Λέσβου! Κι αυτή θεωρείται ως… σοβαρή απάντηση από μια εκπρόσωπο τόσο υψηλού θεσμικού κύρους. Τι καλύτερο να περιμένει, όμως κανείς από εκείνη που είχε ξεστομίσει το περιβόητο «λιάζονται» για τους λαθρομετανάστες;

Δεν παραλείπει, βεβαίως, να ασχοληθεί και με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, λέγοντας -μεταξύ άλλων- τα εξής: «Στην Ελλάδα η Χ.Α. είναι ταυτισμένη με το έγκλημα. Εάν αυτό ξεχαστεί μέσω εθνικών απαιτήσεων και εθνικών ιδεωδών, τότε ο κίνδυνος για τις ελευθερίες των πολιτών και το δημοκρατικό πολίτευμα είναι μεγάλος. Η σύνδεση Ακροδεξιάς και πατριωτισμού είναι μύθος».

Στην Ελλάδα, κυρία Χριστοδουλοπούλου, το έγκλημα είναι ταυτισμένο με την αριστερά. 17Ν, 1η Μάη, Αντικρατική πάλη, ΕΛΑ, Επαναστατικός Αγώνας, Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς και τόσες άλλες εγκληματικές οργανώσεις μισανθρώπων δολοφόνων. Ακόμη και ο «Ρουβίκωνας», τον οποίο επί της ουσίας «χαϊδεύετε» στην συνέντευξή σας, αποτελεί κι αυτός μείγμα του εγκληματικού αυτού υλικού.

Όσο για τον «πατριωτισμό» της αριστεράς, που επιχειρείτε να τον αντιδιαστείλετε με την «σύνδεση Ακροδεξιάς και πατριωτισμού», το ξεπούλημα της Μακεδονίας, τα «ανοιχτά σύνορα», ο σχεδιασμός νομιμοποίησης και μονιμοποίησης των λαθρομεταναστών, ο πόλεμος ενάντια στην Ορθόδοξη Πίστη του Λαού μας και τόσα άλλα εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ, δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να αποδεικνύουν πόσο δίκαιο είχε τελικά η διαχρονική εκείνη ρήση που έλεγε ότι «ο πατριωτισμός είναι το τελευταίο καταφύγιο κάθε απατεώνα»…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ektos-topou-kai-chronou-jana-h-christodoulopoulou#ixzz5GufEpvaU

Exit mobile version