Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

Αγαπητοί συναγωνιστές, εύγε για την ανανέωση της ιστοσελίδας μας. Τα χρώματα παραπέμπουν στην πρώτη Σημαία της Ελεύθερης Ελλάδας και του Ιερού Λόχου του Δημήτριου Υψηλάντη. Άκρως επαναστατική διάθεση που κατακλύζει τον αναγνώστη εικαστικά και ψυχικά εφόσον η Χρυσή Αυγή είναι από τα λίγα αδούλωτα κάστρα μέσα στην ελλαδική μνημονιακή κατάντια. Υπάρχουν ακόμα ελεύθεροι Έλληνες που αντιστέκονται. Υπάρχει ακόμα Ελλάδα. Το μήνυμα αυτο είναι σαφές και πρέπει να ληφθεί υπόψιν απ’ όλους. Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες, Ελευθερία ή Θάνατος!

Κ.Ι.

Με ένα προκλητικό ανθελληνικό βίντεο ο Ερντογάν γιορτάζει την Άλωση της Πόλεως – Στην Ελλάδα κανείς, πλην Χρυσής Αυγής, δεν θυμάται τους τελευταίους υπερασπιστές του Ελληνισμού!

Στην «δημοκρατική» χρεωκοπημένη Ελλάδα έπεσαν δυο σπρωξιές και αποδοκιμασίες και έγινε ολόκληρος ντόρος, ταυτοποιήσεις εμπλεκομένων, αυτόφωρα, δίκες με συνοπτικές διαδικασίες. Στην άλλη πλευρά, λαθρεμπόριο, παρεμπόριο, επιθέσεις, εμπρησμοί, φθορά δημοσίων κτιρίων, ληστείες και δεν ανοίγει μύτη. Η μια πλευρά είναι οι κακοί “φασίστες” και οι άλλη πλευρά είναι τα παιδιά που “αντιδρούν” στην αδικία. Αντιδρούν στην αδικία ποιανών; Των γονιών τους; Αυτών που μας κυβερνούσαν τόσα χρόνια άμεσα ή έμμεσα όπώς ο Βούτσης και ο γιος του ο μοσχαναθρεμμένος να μας κάνει μαθήματα “αντιρατσισμού” και “κοινωνικής δικαιοσύνης”;  Έχουν χάσει το μέτρο και γι’ αυτό θα πέσουν και μάλιστα θεαματικά. Τέλειωσαν οι χρυσές εποχές που έκαναν ότι ήθελαν και δεν έδιναν πουθενά λογαριασμό. Η Χρυσή Αυγή πλέον είναι εδώ ήρθε για να μείνει!

Αναστάσιος Κ.

Ο Γεωργιάδης επιβεβαίωσε την συναίνεση της ΝΔ στην προδοσία της Μακεδονίας: Στηρίζουμε την είσοδο των Σκοπίων σε Ε.Ε. και ΝΑΤΟ!

29/5/1453: Η Άλωση της Πόλης. Μια αυτοκρατορία χιλίων ετών έπεσε, οι ηρωικοί υπερασπιστές της με επικεφαλής των Κωνσταντίνο Παλαιολόγο έπεσαν από το σπαθί. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε τις γενικότερες αιτίες της πτώσης. Ηθική παρακμή, πολιτική διαφθορά, δημόσιες σπατάλες. Πάντα αυτοί είναι οι λόγοι που μια χώρα όσο δυνατή κι αν είναι, στο τέλος πέφτει. Πέφτει εκ των έσω. Αυτά ας τα δουν όλοι αυτοί που περιμένουν μια Χρυσή Αυγή να αναλάβει την εξουσία και ως δια μαγείας να φτιάξει τα πάντα χωρίς όμως να αλλάξουν το παραμικρό από τις “κακές” τους συνήθειες. Αν δεν αλλάξουμε εμείς πρώτα δεν θα αλλάξει τίποτα. Αγώνας για αυτοβελτίωση πρώτα, να πολεμήσουμε τις δικές μας αδυναμίες πρώτα και μετά να ασχοληθούμε με τους άλλους.

Μαρία Κ.

Η Χρυσή Αυγή τίμησε στον Μυστρά τον τελευταίο αυτοκράτορα Κωνσταντίνο Παλαιολόγο – Φωτορεπορτάζ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-30-maiou-2018#ixzz5GyhMmwMi

Exit mobile version