Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Απίστευτη δήλωση Τόσκα: Το κλίμα ασφάλειας αποτυπώνεται στις ανέμελες βόλτες (!) ξένων ηγετών στην Αθήνα…

Απίστευτη δήλωση Τόσκα: Το κλίμα ασφάλειας αποτυπώνεται στις ανέμελες βόλτες (!) ξένων ηγετών στην Αθήνα…

Τι  μπορεί, άραγε, να είναι χειρότερα από το κλίμα ανομίας και ανασφάλειας που κυριαρχεί στην Αθήνα και άλλες πόλεις; Μα φυσικά, η προσπάθεια του ανεκδιήγητου Τόσκα να παρουσιάσει, μέσω των κατά καιρούς δηλώσεών του, μια άλλη εικόνα απ’ αυτήν που υπάρχει στην πραγματικότητα.

Σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Τόσκας προσπαθώντας εμμέσως να απαντήσει στα όσα του καταλογίζονται για την αυξημένη παραβατικότητα, είπε ότι το κλίμα ασφάλειας αποτυπώνεται στα μεγάλα ρεύματα των τουριστών(!) που έρχονται στην Χώρα μας και τις «ανέμελες βόλτες» (!!) ξένων ηγετών στο κέντρο της Αθήνας.

Το ότι οι τουρίστες έχουν πέσει θύματα κλοπών και βιαιοπραγιών ιδίως στην περιοχή του Φιλοπάππου, δεν λέει προφανώς τίποτα στον Τόσκα.

Όπως προφανώς δεν του λέει τίποτα και το ότι οι ξένοι ηγέτες κάνουν «ανέμελες βόλτες» ακριβώς γιατί είναι συνοδευόμενοι από φανερούς και κρυφούς αστυνομικούς.

Φαίνεται ότι ο Τόσκας ζήλεψε τα καραγκιοζιλίκια του προκατόχου του Δένδια, ο οποίος με «στημένες» βόλτες που έκανε στην Ομόνοια μαζί με τον Σαμαρά υποστήριξε ότι είχε «καθαρίσει» η περιοχή από την ανομία, για να επανέλθει βεβαίως η πλατεία Ομονοίας και οι πέριξ περιοχές στην γνωστή οικτρή κατάσταση μετά την ολοκλήρωση του «σόου» Σαμαρά-Δένδια.

Επανερχόμενοι στον Τόσκα, το γεγονός ότι η όποια αναφορά του εστιάζει στους τουρίστες και τους ξένους ηγέτες και όχι στην καθημερινότητα του απλού Έλληνα πολίτη είναι σαφώς ενδεικτικό της πλήρους αστοχίας του ως υπουργού Προστασίας του Πολίτη.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apisteuth-dhlwsh-toska-to-klima-asfaleias-apotupwnetai-stis-anemeles-boltes#ixzz5GyiE3nkZ

Exit mobile version