Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο ασύλληπτος αριθμός των αμβλώσεων συμβάλλει τα μέγιστα στον δημογραφικό θάνατο του Έθνους

Νέα στοιχεία σοκ έρχονται στο φως της δημοσιότητας, σχετικά με τον αριθμό των εκτρώσεων που διαπράττονται σε ετήσια βάση στην Ελλάδα. Εκτιμάται ότι κάθε χρόνο πραγματοποιούνται τουλάχιστον 70.000-80.000 αμβλώσεις, αριθμός που τα προηγούμενα χρόνια ήταν μεγαλύτερος: ξεπερνούσε ακόμη και τις 200.000, με αποτέλεσμα η Χώρα μας να κατέχει μια θλιβερή πρωτιά.

Είναι ενδεικτικό ότι σύμφωνα με το Τμήμα Γυναικολογίας του Πανεπιστημίου της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, 22% των Ελληνίδων δηλώνουν ότι έχουν κάνει τουλάχιστον μία έκτρωση στην ζωή τους.

«Δεν υπάρχει επίσημη καταγραφή της τεχνητής διακοπής της εγκυμοσύνης, γι’ αυτό και ο αριθμός τους εκτιμάται σε συνάρτηση με τις γεννήσεις. Όπως λοιπόν προκύπτει από τα στοιχεία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας, οι τοκετοί τα τελευταία χρόνια μειώνονται στην χώρα μας και συνεπώς μειώνονται και οι αμβλώσεις» δηλώνει χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής καθηγητής Μαιευτικής και Γυναικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Οικογενειακού Προγραμματισμού Νικόλαος Σαλάκος.

Όπως όμως ομολογούν οι επιστήμονες, η πραγματική εικόνα σχετικά με τις εκτρώσεις αλλοιώνεται και εξαιτίας της διαδεδομένης πρακτικής να δηλώνονται ψευδώς ως παλίνδρομες κυήσεις με αποτέλεσμα το τοπίο να γίνεται ακόμη πιο θολό.

Ακόμη, λοιπόν, κι αν μείνουμε στον αριθμό των 70.000-80.000 ετησίας (με την πραγματικότητα των αριθμών όμως να κινείται σίγουρα σε υψηλότερα επίπεδα), αντιλαμβανόμαστε ότι οι αμβλώσεις σε ετήσιο επίπεδο αντιστοιχούν στον πληθυσμό μιας Ελληνικής επαρχιακής πόλης!

Την στιγμή που το δημογραφικό αποτελεί το υπ’ αριθμόν ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει το Έθνος μας, οι αμβλώσεις κινούνται σ’ ένα ασύλληπτα εφιαλτικό ποσοστό, που μόνο ένα δυσοίωνο μέλλον προμηνύει για το Ελληνικό Έθνος.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/asullhptos-o-arithmos-twn-amblwsewn-sumballei-ta-megista-ston-dhmografiko-t#ixzz5GyiuV3ss

Exit mobile version