Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ήρθε η ώρα της προδοσίας του ονόματος της Μακεδονίας μας!

Πανηγυρίζει ο Ζάεφ για την αναγνώριση της “μακεδονικής” γλώσσας και ταυτότητας

Όλα δείχνουν πως ήρθε η ώρα της προδοσίας του ονόματος της Μακεδονίας μας! Οι ενδείξεις είναι πολλές και ίσως υπάρξουν καταιγιστικές εξελίξεις ακόμα και εντός της ημέρας.

Ήδη, ο Κοτζιάς μίλησε για συμφωνία που «έγινε», κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Γερμανό ομόλογό του: «Αυτή η συμφωνία με τους καλούς μας φίλους και γείτονες από τον Βορρά δεν έγινε, επειδή θέλουν να γίνουν μέλος στην ΕΕ και στο ΝΑΤΟ -βεβαίως εκείνοι το θέλουν, βεβαίως εμείς τους υποστηρίζουμε σε αυτό- αλλά πρωτίστως έγινε επειδή είναι προς το δικό μας και προς το δικό τους εθνικό συμφέρον…».

Από την πλευρά του, ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών Χάικο Μαας, παραδέχθηκε την ανάμειξη της Γερμανίας στο όλο θέμα («όπου μας ζητήθηκε, επιδράσαμε προς τη μία ή την άλλη πλευρά παραγωγικά, εξισορροπητικά»), εμφανίζοντάς το ως τετελεσμένο γεγονός.

Επιπλέον, διέρρευσε από την αντιπολίτευση των Σκοπίων το σχέδιο  στο οποίο προβλέπεται η συμφωνία για αλλαγή του ονόματος να υπογραφεί στις αρχές Ιουνίου στις Πρέσπες μεταξύ Τσίπρα και Ζάεφ.

Εν συνεχεία, η επαίσχυντη συμφωνία θα πάει για ψηφοφορία στη βουλή των Σκοπίων και της Ελλάδος, για να περάσει με απλή πλειοψηφία και τέλος…

Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net

 

Exit mobile version