Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Θρασύτατη ομολογία Τσίπρα: «Θα βγούμε από το Μνημόνιο, αλλά θα συνεχίσουμε όπως πριν»!

Θρασύτατη ομολογία Τσίπρα: «Θα βγούμε από το Μνημόνιο, αλλά θα συνεχίσουμε όπως πριν»!

Σε μια ξεκάθαρη ομολογία της παράτασης της υποδούλωσης της Πατρίδας και του Λαού και μετά την «έξοδο από τα Μνημόνια» προέβη ο επαγγελματίας πολιτικός απατεώνας και ψεύτης Αλέξης Τσίπρας, κατά την διάρκεια δηλώσεών του στην γενική συνέλευση του ΣΕΒ.

«Θα ήταν λάθος και ανοησία να θεωρήσουμε ότι με το ημερολογιακό τέλος του προγράμματος, θα μας περίμεναν όλοι να μας δανείσουν με επιτόκια αντίστοιχα με της Γερμανίας για παράδειγμα. Σε αντίθεση με την είσοδό μας στα μνημόνια, η έξοδος μας από αυτά δεν θα τα αλλάξει όλα στη ζωή μας απότομα και “θεαματικά”, αλλά οι αλλαγές θα έρχονται βήμα το βήμα και θα είναι προς το καλύτερο και για την οικονομία και για την ελληνική κοινωνία.

Πώς θα μπορούσε άλλωστε να γίνει αλλιώς; Όταν βγάζεις έναν ασθενή από την εντατική, ακόμη κι αν είναι αθλητής, δεν τον βάζεις να τρέξει κατοστάρι. Πρέπει να δώσουμε χρόνο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόθυμος νυν εντολοδόχος των διεθνών τοκογλύφων.

Αποδεικνύει έτσι, ότι η αναίδεια, το θράσος και η ανηθικότητα διακατέχουν σε μόνιμη βάση τον Τσίπρα, ο οποίος προεξοφλεί ότι η φραστική «έξοδος από τα Μνημόνια» στην πραγματικότητα εννοείται ως η συνέχιση επ’ αόριστον του μνημονιακού εφιάλτη για την Πατρίδα και τον Λαό.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/thrasutath-omologia-tsipra-tha-bgoume-apo-to-mnhmonio-alla-tha-sunechisoume#ixzz5GzoO7iiz

Exit mobile version