Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Καθημερινό φαινόμενο οι απαγωγές μεταξύ λαθρομεταναστών

Καθημερινό φαινόμενο οι απαγωγές μεταξύ λαθρομεταναστών

Στο ίδιο έργο θεατές σε ένα γνώριμο σκηνικό, αφού, όπως διαβάζουμε σε ενημερωτική ιστοσελίδα, «έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί, ηλικίας 19, 20 και 25 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της συμμορίας, αρπαγής, εκβίασης, απειλής και μεταφοράς παράτυπων μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας.

Οι αρχές εντόπισαν τους 22 αλλοδαπούς στο εγκαταλειμμένο κτίριο, όπου κρατούνταν παρά τη θέληση τους και με την άσκηση ψυχολογικής βίας από τους συλληφθέντες. Οι συλληφθέντες, απαιτούσαν την καταβολή χρηματικού ποσού για να τους απελευθερώσουν».

Η είδηση, όπως δημοσιεύθηκε στο εγχώριο ΜΜΕ, δεν αναφέρει την εθνικότητα των τριών συλληφθέντων. Δεν γνωρίζουμε, δηλαδή, εάν είναι πακιστανοί (για τους οποίους οι απαγωγές είναι «εθνικό σπορ», όπως είχε δηλώσει παλαιότερα ο Βύρων Πολύδωρας) ή άλλης εθνικότητας.

Το γεγονός, όμως, της απαράδεκτης αυτής τακτικής λαθρομεταναστών εναντίον άλλων λαθρομεταναστών (στους οποίους επιφυλάσσεται μια απάνθρωπη συμπεριφορά) το έχουμε δει στο παρελθόν και το πιο πιθανό, δυστυχώς, είναι να το δούμε και στο μέλλον.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/lathrometanastes-eichan-kleidwsei-22-allous-lathrometanastes-se-egkatalelei#ixzz5H0tLQRRl

Exit mobile version