Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Η Πόλις εάλω εκ των έσω το 1453, η Αθήνα εάλω εκ των έσω στις μέρες μας. Παντού θρασύτατοι μουσουλμάνοι απόγονοι των μογγόλων να περιφέρονται και να παρασιτούν εις βάρος των Ελλήνων πολιτών υπό την αιγίδα του ΟΗE, της Διεθνούς Αμνηστίας και των λοιπών ΜΚΟ που κάνουν χρυσές δουλειές στο όνομα του “ανθρωπισμού”. Οι Έλληνες ζουν μια οικονομική κατοχή από τους τραπεζίτες και την ολιγαρχία της ΕΕ και μια πολιτιστική κατοχή από τους ισλαμιστές που ήρθαν εδώ για να εισέλθουν στην Ευρώπη. Κέντρο διερχομένων έχει γίνει η Ελλάδα και το πιο δύσκολο απ’ όλα είναι να επιβιώσεις σε αυτή την ζούγκλα μόνος και αβοήθητος. Μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να επαναφέρει την Ελληνική κοινωνία σε ένα βιώσιμο επίπεδο. Δυστυχώς ή ευτυχώς, έτσι είναι και όσο περνάει ο καιρός όλο και περισσότεροι Έλληνες το καταλαβαίνουν. Υπάρχει ακόμα Ελπίδα.

Δημήτρης, Θεσσαλονίκη

Έργο Σύριζα: Πρωτεύουσα της… κάνναβης για 3 μέρες η Αθήνα!

Ότι δεν κατάφεραν οι κομιτατζήδες και οι εαμοβούλγαροι στην Μακεδονία το κατάφερε ο Τσίπρας με τον Κοτζιά με την ανοχή των φευτοπατριωτών της ΝΔ. Ετοιμάζονται να μας σερβίρουν την “συμφωνία” αλλά δεν έχουν καταλάβει ότι οι Έλληνες έτσι και “μουλαρώσουν” δεν μασάνε και θα τους γυρίσει η γη τούμπα κάτω από τα πόδια τους. Η Ιστορία και το Έθνος δεν ξεπουλιέται με μια υπογραφή σε μια κόλλα χαρτί και όποιος τολμήσει να το κάνει αυτό θα είναι προδότης και έτσι θα αντιμετωπιστεί. Καμμία ανοχή στους ανθέλληνες και τους ξένους πράκτορες. Ζήτω η Ελλάς με όποιο κόστος!

Γ.Ι. 

Θρασύτατη ομολογία Τσίπρα: «Θα βγούμε από το Μνημόνιο, αλλά θα συνεχίσουμε όπως πριν»!

Νομίζουν οι συριζαίοι και οι νεοδημοκράτες ότι ο Ελληνικός Λαός κοιμάται και ότι θα μπορέσουν να περάσουν στα μουλωχτά την προδοσία της Μακεδονίας μας. Κούνια που τους κούναγε! Είμαστε όλοι εδώ και με μπροστάρηδες τον Αρχηγό μας και τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής δεν θα σας αφήσουμε να ξεπουλήσετε την Ιστορία μας, την ψυχή μας, το όνομα της Μακεδονίας μας. Ξεχάστε τα αλισβερίσια με τους σκοπιανούς σφετεριστές και τις χάρες στην Μέρκελ και τους αμερικάνους. Η προδοσία της Μακεδονίας δεν θα περάσει!

Κ. Λ.

Μεγαλοπρεπής φιέστα από τον “φίλο” του Τσίπρα και κουμπάρο του Καραμανλή, Ερντογάν για την επέτειο άλωσης της Πόλης

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-31-maiou-2018#ixzz5H6mC7wP8

Exit mobile version