Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Υπόλογο το ΕΣΡ για την αδράνειά του στα χυδαία τηλεσκουπίδια – Είχε φέρει το θέμα στην Βουλή η Χρυσή Αυγή

Υπόλογο το ΕΣΡ για την αδράνειά του στα χυδαία τηλεσκουπίδια - Είχε φέρει το θέμα στην Βουλή η Χρυσή Αυγή

Αντιμέτωπα με την Δικαιοσύνη βρίσκονται τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης ύστερα από την στοιχειοθέτηση δικογραφίας σε βάρος τους σχετικά με «ενδεχόμενη διάπραξη του αδικήματος παραβ. Άρθρου 259ΠΚ από κοινού και κατ’ εξακολούθηση».

Σύμφωνα με ενημέρωση «τα μέλη του ΕΣΡ κλήθηκαν από τον πταισματοδίκη του 17ου Προανακριτικού Τμήματος Αθηνών να λάβουν γνώση της δικογραφίας που έχει σχηματισθεί εις βάρος τους αυτεπαγγέλτως για «ενδεχόμενη διάπραξη του αδικήματος παραβ. ‘Αρθρου 259ΠΚ από κοινού και κατ’ εξακολούθηση και να εξετασθούν ανωμοτί».

Η κλήση παρεδόθη στα μέλη του Συμβουλίου κατά την διάρκεια της προγραμματισμένης διάσκεψης για τη μελέτη του υπομνήματος και λήψη απόφασης σχετικά με την υπόθεση του προγράμματος του τηλεοπτικού σταθμού Ant1 «Game of Love».

Το Συμβούλιο, κατόπιν αυτού, υποχρεώθηκε να διακόψει τη διάσκεψη και να μην προχωρήσει στην ψηφοφορία σχετικά με τις κυρώσεις που τυχόν θα επιβάλλονταν, δεδομένου ότι οποιαδήποτε απόφαση θα ήταν εύκολο να προσβληθεί ως ληφθείσα υπό τη δαμόκλειο σπάθη της διώξεως.

Θυμίζουμε πως το συγκεκριμένο ζήτημα της προβολής χυδαίων τηλεσκουπιδιών σε ζώνες υψηλής θεαματικότητας έφερε πρώτη στην Βουλή η Χρυσή Αυγή με σχετική ερώτηση του Ηλία Παναγιώταρου.

Αναρωτιόμαστε αν τα μέλη του ΕΣΡ θα έπρεπε να λογοδοτήσουν για την προκλητική αδράνειά τους στην συνεχιζόμενη παράνομη φίμωση, κατασυκοφάντηση και αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής από το σύνολο των καναλιών.

Διαβάστε επίσης: Το ΕΣΡ επιτρέπει την φίμωση της Χρυσής Αυγής και αδιαφορεί για τα χυδαία τηλεσκουπίδια!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/Ypologo-to-ESR-gia-thn-adraneia-tou-sta-xydaia-thleskoupidia-Eixe-ferei-to-#ixzz5HCCOt0cY

Exit mobile version