Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κοράκι της νατοϊκής αριστεράς οργάνωσε αντισυγκέντρωση κατά της Χρυσής Αυγής στο… Στρασβούργο!

Γράφει ο Αντίοχος

Συμβαίνουν και εις Στρασβούργο – για να παραφράσουμε ελαφρώς την γνωστή ρήση «Συμβαίνουν και εις Παρισίους»! Παρακρατικές αντισυγκεντρώσεις, λοιπόν, κατά της Χρυσής Αυγής δεν κάνει μόνο η τσιπροκαμμενική αλητεία στην Ελλάδα, αλλά και τα συντρόφια τους στο εξωτερικό.

Έτσι, η «Ανυπότακτη Γαλλία» του σταλινικού αποβράσματος Ζαν Μελανσόν (κολλητού του Τσίπρα, του Λαφαζάνη, της Ζωής Κωνσταντοπούλου και CIA), οργάνωσε αντισυγκέντρωση κατά της παρουσίας της Χρυσής Αυγής στο «Αρκαδία», χώρο συνάντησης των εθνικιστικών κομμάτων στο Στρασβούργο, με σύνθημα «Όχι στην άφιξη των ναζιστών της Χρυσής Αυγής στο Στρασβούργο».

Βέβαια, αυτός ο σταλινικός καρνάβαλος που το παίζει «ανυπότακτος», είναι πλήρως υποταγμένος στους παγκόσμιους αφέντες και ένθερμος χειροκροτητής των ιμπεριαλιστικών επιδρομών τους ανά τον κόσμο.

Για παράδειγμα, ήταν εκείνος που ως ευρωβουλευτής είχε υπερψηφίσει στο Ευρωκοινοβούλιο τη Ζώνη Απαγόρευσης Πτήσεων στη Λιβύη, δηλαδή τους ΝΑΤΟϊκούς βομβαρδισμούς, ωρυόμενος με σταλινικό οίστρο: «Υποστηρίζω, λοιπόν, την ιδέα να συντριβεί ο…

Διαβάστε την συνέχεια στο Εθνικισμός.net

 

Exit mobile version