Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Να γράψει πέντε γραμμές δεν ξέρει, κάνει και μαθήματα ιστορίας ο Καρανίκας: “Αμόρφωτα εθνίκια όσοι επικαλούνται τον Μ. Αλέξανδρο”

Μετά την Ρεπούση έχουμε και άλλον άσχετο να κάνει μαθήματα ιστορίας προκαλώντας το αβίαστο γέλιο με τις μπαρούφες που λέει. Επιπλέον συν στην διασκέδαση του κοινού, το γεγονός ότι το κείμενο βρίθει ορθογραφικών συντακτικών λαθών, αποκαλύπτοντας ένα άτομο που δεν ξέρει καν να συνθέσει τις λέξεις σε προτάσεις.

Ο λόγος για τον πρωθυπουργικό… σύμβουλο («Ὦ Ελλάς, ἡρώων χώρα, τί γαϊδάρους βγάζεις τώρα», που θα έλεγε κι ο Σουρής) Νίκο Καρανίκα, ο οποίος μπέρδεψε την ωραία Ελένη της Τροίας με αυτήν του ΑΝΤ1 και αποφάσισε να παραδώσει μαθήματα… ιστορίας για να εξηγήσει την προδοσία της Μακεδονίας που ετοιμάζουν οι συριζαίοι.

Σας παραθέτουμε χωρίς λογοκρισία το παραλήρημα Καρανίκα:

Προφανώς και δεν έχει αξία να μιλήσουμε επί της ουσίας με έναν τέτοιο άνθρωπο που δεν γνωρίζει καν τα στοιχειώδη. Δεν θα καταλάβει, άλλωστε τις ιστορικές αποδείξεις περί του γιατί είναι ανιστόρητα αυτά που λέει.

Θα του πούμε, μόνο, ότι όντως οι «φασίστες» θα κάνουν κράτη και μάλιστα Έθνη – Κράτη. Και επιπλέον, πολέμησαν το ’40 τους κατακτητές, σε αντίθεση με τους πολιτικούς προγόνους του Καρανίκα.

Πέρα, όμως, από τον Καρανίκα, αξίζει να πούμε και αυτό: Ο συγκεκριμένος τύπος παίρνει κατά δήλωσή του 1200 ευρώ τον μήνα, την ίδια ώρα που ελληνόπουλα που έχουν όλα τα προσόντα αναγκάζονται να μεταναστεύσουν στο εξωτερικό. Η κατάντια της Ελλάδας με ένα απλό παράδειγμα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/na-grapsei-pente-grammes-den-jerei-kai-kanei-kai-mathhmata-istorias-o-amorf#ixzz5HSgQdqmb

Exit mobile version