Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εθνικός ιεράρχης Αμβρόσιος προς Κοντονή: Να μεταφράσω τα λόγια του Απόστολου Παύλου κατά των ομοφυλόφιλων ή το απαγορεύει ο αντιρατσιστικός νόμος;

Με ανοικτή επιστολή προς τον συριζαίο υπουργό Δικαιοσύνης, Σταύρο Κοντονή ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος θέτει μια σειρά με ερωτήματα σχετικά με το αν πρέπει να μεταφράσει τα λόγια του Απόστολου Παύλου για τους ομοφυλόφιλους ή μήπως θα πρέπει να το ξανασκεφτεί γιατί το απαγορεύει ο αντιρατσιστικός νόμος.

Παράλληλα ο εθνικός ιεράρχης στην επιστολή του στάθηκε και στην ενέργεια του υπουργού να ζητήσει τα πρακτικά της δίκης του με αποτέλεσμα την ακύρωση της απαλλακτικής απόφασης δικαστηρίου υπέρ του Σεβασμιότατου.

“Εξοχώτατε κ. Υπουργέ,

Απευθύνομαι προς Υμάς σήμερα εξ ανάγκης!

Εξ ανάγκης, διότι κατέχετε τον θώκο του Υπουργού της Δικαιοσύνης και επομένως είσθε ο μόνος αρμόδιος για να μου λύσετε μια  απορία, που αφορά το  Νόμο περί Ρατσισμού. Και λέγω εξ ανάγκης, καθ’ όσον η προς με συμπεριφορά Σας κατά τον μήνα Μάρτιον τρ. έ.  ως Υπουργού της Δικαιοσύνης υπήρξεν ΟΛΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!

Επαναλαμβάνω απαράδεκτος, καθ’ όσον όταν το Μονομελές Πλημμελειοδικείον Αιγίου με απήλλαξε της κατηγορίας για ένα «φτύστε τους» που έγραψα στο προσωπικό μου Blog και αναφερόμουνα στα Πολιτικά πρόσωπα πάσης πολιτικής αποχρώσεως, τα οποία είχαν ψηφίσει το Νόμο περί  του Συμφώνου Συμβιώσεως των Ομοφυλοφίλων, Υμείς -με δημόσια παρέμβασή Σας, ζητώντας δηλ. τα Πρακτικά της Δίκης-  κατωρθώσατε την ακύρωση της δι’  εμέ απαλλακτικής  Αποφάσεως του Δικαστηρίου!  Δηλ. προέβητε σε μια προσωπική ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ!

Την ίδια περίοδο στη Θεσσαλονίκη ελάμβανε χώραν μια παρόμοια δίκη με κατηγορούμενο τον Εξοχώτατο Υπουργό της Εθνικής Αμύνης κ Πάνο Καμμένο, επειδή ο κ. Υπουργός δημοσίως είχε παροτρύνει τους πολιτικούς του οπαδούς με το σύνθημα «λυντσάρετέ τον», εννοώντας τον άλλοτε Υπουργό κ. Πάχτα κλπ. Ήταν, λοιπόν, κατηγορούμενος με το ίδιο και ακόμη βαρύτερο κατηγορητήριο! Το Δικαστήριο εκήρυξεν  ΑΘΩΟ τον κ. Υπουργό. Και πολύ σωστά!

Σεις, λοιπόν, ΔΕΝ ΕΖΗΤΗΣΑΤΕ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ κ. ΚΑΜΜΕΝΟΥ, όπως επράξατε για την ασημότητά μου! ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΣΘΕ ΔΙΚΑΙΟΣ και συνεπώς ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ  Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ!

Παρά ταύτα, αφού κατέχετε Υμείς τον θώκο αυτό, εξ ανάγκης απευθύνομαι προς Υμάς σήμερον και Σας ερωτώ: Το Αποστολικό ανάγνωσμα σήμερα  καταφέρεται κατά των Ομοφυλοφίλων και μάλιστα με λόγια ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΑ! Ο Απόστολος Παύλος, απευθυνόμενος στους χριστιανούς της Ρώμης, χρησιμοποιεί πολύ σκληρά λόγια για τους ομοφυλόφιλους της εποχής εκείνης, άνδρες και γυναίκες!

Ιδού το σχετικό  απόσπασμα…”

Διαβάστε την συνέχεια στο προσωπικό ιστολόγιο του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιου

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ethnikos-ierarchhs-ambrosios-pros-kontonh-na-metafrasw-ta-logia-tou-apostol#ixzz5HShHDpEK

Exit mobile version