Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

Συμπλοκή αλλοδαπών στο Φάληρο, σε παραλία μέρα μεσημέρι με οικογένειες και παιδιά τριγύρω. Η αστυνομία του Τόσκα άφαντη και ο κοσμάκης στο έλεος του αλλάχ. Οι απολίτιστοι κάνουν ότι τους καπνίσει και κανείς κρατικός λειτουργός δεν νοιάζεται. Αν κάποιος πολίτης τους ρίξει κανένα σκαμπίλι προκειμένου να προστατέψει την οικογένειά του και τα υπάρχοντά του θα χαρακτηριστεί ξενοφοβικός και ρατσιστής. Αυτοί που πλακώνονται μέρα μεσημέρι δεν είναι ρατσιστές και ξενοφοβικοί, είναι βαθιά πολιτισμένοι και δημοκράτες. Ξεφτίλα! Μόνο με την Χρυσή Αυγή θα δούμε μια άσπρη μέρα στην κυριολεξία!

Κων/νος, Νέο Φάληρο

Όλοι την Τετάρτη στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία με την Ελληνική Σημαία στα χέρια!

Αυτό που ο άεργος Καρανίκας μας κάνει μαθήματα ιστορίας περί Μεγάλου Αλεξάνδρου κλπ με ξεπερνά. Έχει κάνει το ΣΥΡΙΖΑ όλους τους γραφικούς συριζομούρηδες της εκάστοτε πλατείας κυβερνητικούς παράγοντες. Τί να μας πει για το μεγαλείο του Μέγα Στρατηλάτη ο αιώνιος κατασκηνωτής. Η παρέα του Τσίπρα με τα 0 ένσημα και τις καταλήψεις των πανεπιστημίων νομίζουν ότι θα μας κάνουν σαν τα μούτρα τους επειδή με τα ψέμματά τους βγήκαν στον αφρό. Γυρίζει ο τροχός λέει ο θυμόσοφος λαός και θα έρθει η σειρά τους. Χρυσή Αυγή για να πάει ο κάθε Καρανίκας από εκεί που ήρθε!

Γ. Θ.

Συμπλοκή αλλοδαπών σε παραλία στο Παλαιό Φάληρο: Έντρομοι οι λουόμενοι έφυγαν άρον άρον – BINTEO

Μετά τις υιοθεσίες παιδιών από τους ομοφυλόφιλους σειρά έχει η νομιμοποίηση του χασίς. Έχει λύσει όλα τα μεγάλα προβλήματα αυτή η συγκυβέρνηση και πρέπει να βάλει και την ιδεοληπτική της σφραγίδα ώστε να είναι σίγουρη ότι θα διαλύσει την Ελλάδα. Όλοι μαστούρηδες λοιπόν, γιατί τηλεόραση πλέον δεν βλέπει ο λαός κι αν βλέπει δεν τους πιστεύει. Χόρτο νόμιμο, να χαλαρώσει ο πεινασμένος, να θολώσει το μυαλό μπας και πάρουν κανένα ψηφαλάκι από σπόντα (γιατί κανονικό όπως πάνε δύσκολα να πάρουν). Μόνο η Χρυσή Αυγή αντιστέκεται σε όλη αυτή την ξεφτίλα και όλοι οι άλλοι κρύβονται πίσω από τα φουστάνια της “δημοκρατίας” τους σιγοντάροντας τους συριζαίους στα αίσχη που νομοθετούν. Μέχρι να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω θα μας βρίσκουν όλοι αυτοί μπροστά τους.

Κυριάκος Λ.

Προεκλογικές προκλήσεις ετοιμάζει ο Ερντογάν: Προς την Κύπρο μετακινείται το πλωτό γεωτρύπανο με την ονομασία «Ο Πορθητής»!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-4-iouniou-20181#ixzz5HWeK0oj0

Exit mobile version