Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μίλησε το… “παιδί”!

Μίλησε το... “παιδί”!

Και τι είπε;

«Η κυβέρνηση Σαμαρά έβαλε στη φυλακή την ναζιστική, εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή. Τελεία και Παύλα. Αυστηροποίησε τον νόμο, ώστε να χαρακτηρισθεί αυτή η οργάνωση εγκληματική, κίνησε τις διαδικασίες, ώστε να μπορέσουν αυτοί οι άνθρωποι, να φύγουν από το πολιτικό σκηνικό και να μπουν φυλακή. Η κυβέρνηση Σαμαρά το έκανε αυτό.»

Μέσα σε τρεις φράσεις, on air σε τηλεοπτική εκπομπή, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ ….. κ.Κυριανάκης, παραδέχθηκε ότι η δίωξη είναι πολιτική, είναι στοχευμένη και προέρχεται από την κυβέρνηση Σαμαρά.

Δεν έχω κάτι προσωπικό με τον κ. Κυρανάκη, που όμως φαίνεται να έχει κάτι προσωπικό μαζί μου αφού ως υποστηρικτή της Χρυσής Αυγής, με αποκαλεί δημοσίως «μέλος εγκληματικής οργάνωσης» επειδή αυτό βόλευε τις πολιτικές επιδιώξεις της Ν.Δ. του Σαμαρά.

Όμως με τις φράσεις αυτές, παραδέχεται κι άλλα πράγματα:

  1. Παραδέχεται ότι η δίωξη είναι παράνομη αφού χρησιμοποιήθηκαν οι δικαστικές αρχές «για να βγουν αυτοί οι άνθρωποι από το πολιτικό σκηνικό» όπως ο ίδιος λέει.
  2. Παραδέχεται ότι μοχλεύτηκαν από τους πολιτικούς οι νόμοι αφού «Αυστηροποίησε τον νόμο, ώστε να χαρακτηρισθεί αυτή η οργάνωση εγκληματική» όπως ο ίδιος λέει.

Ποιος είναι όμως ο κ. Κυρανάκης; Είναι ένα «χρυσό παιδί» της Ν.Δ. Διαβάζουμε στο βιογραφικό του ότι είναι μόλις 31 ετών, δικηγόρος, πολιτεύτηκε στην ΟΝΝΕΔ, ήταν επικεφαλής της Νεολαίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος για δύο θητείες, εργάσθηκε για την προεκλογική εκστρατεία του Γιούνκερ και αφού υπήρξε υποψήφιος ευρωβουλευτής με την κυβέρνηση Σαμαρά, τώρα είναι αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ακόμη βλέπουμε ότι ασχολείται και με διεθνή θέματα αφού είναι:

Δηλαδή διαβάζοντας ανάμεσα από τις γραμμές στο βιογραφικό του (από την ιστοσελίδα του) οι τριών φράσεων δηλώσεις του αποκτούν νέο ενδιαφέρον, καθότι δείχνουν ότι:

  1. Αφού είναι δικηγόρος, γνωρίζει πολύ καλά την βαρύτητα των δηλώσεών του, δηλώσεις που έκανε κατηγορηματικά (!) και με περηφάνια (!) για μια δίκη που είναι σε εξέλιξη, και συνεπώς αδιαφορεί απόλυτα για τις συνέπειες, μια που προφανώς ως άνθρωπος του συστήματος, γνωρίζει ότι οι συνέπειες «κινούνται» στοχευμένα από εκείνους που θέλουν να εξοντώσουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους και όλοι οι άλλοι απολαμβάνουν ασυλία.
  1. Ως άνθρωπος της Ν.Δ. και του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και του Γιούνκερ και του φόρουμ που σχετίζεται με το μέλλον του ΝΑΤΟ αλλά και του IRI που στα μέλη και υποστηρικτές του βλέπουμε Αμερικανούς Γερουσιαστές και διαπρεπείς «λομπίστες» της πολιτικής σκηνής των ΗΠΑ, μας κάνει ξεκάθαρο, ποιοι είναι εκείνοι που ενοχλήθηκαν, ενοχλούνται και υποστηρίζουν «κινήσεις διαδικασιών ώστε να μπορέσουν αυτοί οι άνθρωποι, να φύγουν από το πολιτικό σκηνικό». Είναι το ΝΑΤΟ, το οικονομικό κατεστημένο της Ε.Ε. και γενικότερα το Διεθνές κεφάλαιο που αισθάνεται ότι απειλείται από τους Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής (όπως απειλείται και από τους Εθνικιστές της Ιταλίας).
  1. Επίσης ως προβεβλημένος νέος πολιτικός υπό την φτερούγα Σαμαρά που δεν παροπλίσθηκε αλλά αναβαθμίσθηκε υπό την φτερούγα Μητσοτάκη, μας δίνει μιαν σαφή ένδειξη της ισχυρής πολιτικής επιρροής που απολαμβάνει λόγω των διεθνών του σχέσεων.

«Το μπαλάκι», όπως λέμε λαϊκά, «είναι στην περιοχή σας» πλέον. Πρέπει να αποφασίσετε αν θέλετε να ζείτε υποτακτικοί ενός συστήματος που δεν σταματά μπροστά σε τίποτε! Που επιτρέπει σε πολιτικούς να χρησιμοποιούν τους κρατικούς θεσμούς για να εξοντώσουν τους αντιπάλους τους και μετά τους ανέχεται να βγαίνουν στο γυαλί και να κοκορεύονται.

Θα συνεχίσετε να ζείτε αποχαυνωμένοι ή θα απαιτήσετε τη θέση που σας ανήκει στον ήλιο; Την θέση ενός ελεύθερου Έλληνα πολίτη που σέβεται και προστατεύει τους θεσμούς και δεν ανέχεται κανέναν να τους ξευτιλίζει;

Έχω ξαναγράψει ότι η Χρυσή Αυγή διώκεται, διότι αρνήθηκε τις σειρήνες αυτού του συστήματος. Αρνήθηκε να ανταλλάξει την ευημερία των στελεχών της με την ευημερία που προσδοκά για τον Λαό της.

Θα μου πείτε, αφού τα πράγματα είναι τόσο ξεκάθαρα, γιατί δεν καταρρέει η σκευωρία; Πολύ απλά, διότι τίποτε δεν έχει τελειώσει!!!

Η Χρυσή Αυγή εξακολουθεί να είναι αμετακίνητη στην θέση της, μετά από δολοφονίες, προγραφές και φυλακίσεις. Εξακολουθεί να είναι μια συμπαγής κι αποτελεσματική ασπίδα για τον Ελληνικό Λαό και γι’ αυτό και οι διώξεις συνεχίζονται, οι Χρυσαυγιάδες αναθερμαίνονται, οι μιντιακές επιθέσεις εξακολουθούν. Και θα συνεχίζονται για πολύ ακόμη, διότι η Χρυσή Αυγή δεν θα υποχωρήσει και το διεθνές τοκογλυφικό σύστημα το έχει καταλάβει αυτό πλέον. Μόνο που ο αγώνας της Χρυσής Αυγής, έχει εμπνεύσει τους Εθνικιστές σε πανευρωπαϊκό επίπεδο πλέον. Μια φωτιά έχει ξεκινήσει στην Ευρώπη. Το παραπέτασμα της δημοκρατικής Ευρώπης σκίστηκε κι οι πολίτες άρχισαν να βλέπουν πίσω από αυτό. Βλέπουν την ασκήμια των δολοπλοκιών, την σαπίλα της οικονομικής διαφθοράς και την χοντροπετσιά κι ασυδοσία εκείνων που προσποιούνται τους προοδευτικούς και δημοκρατικούς.

Τα πράγματα είναι πλέον απλά και ξεκάθαρα. Πρέπει να επιλέξετε σε πιο πεζοδρόμιο θα σταθείτε. Με εκείνους που στήνουν περιουσίες και πολιτικές καριέρες θυσιάζοντας τους πάντες, ή με εκείνους που θυσιάζουν τα πάντα και τις πολιτικές καριέρες, για την Εθνική Ανασυγκρότηση;

ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ !

ΜΥΡΜΙΔΟΝΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/milhse-to…-paidi#ixzz5HWfRbjKk

Exit mobile version