Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αντιπρόεδρος τουρκίας: Θα βρούμε και θα πακετάρουμε τους «8»! Τρόμος στην κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου

Αντιπρόεδρος τουρκίας: Θα βρούμε και θα πακετάρουμε τους «8»! Τρόμος στην κυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου

Σοκ προκάλεσαν οι δηλώσεις του αντιπροέδρου της τουρκικής κυβέρνησης, Μπεκίρ Μποζντάγ, επί της αποφάσεως της Ελληνικής Δικαιοσύνης να αφήσει ελεύθερους τους 8 τούρκους που αναζητά ο Ερντογάν για το πραξικόπημα εναντίον του.

Συγκεκριμένα, ο Μποζντάγ, σε συνέντευξή του εφ’ όλης της ύλης, σχετικά με το συγκεκριμένο ζήτημα δήλωσε:

«Με κάποιες δηλώσεις που είχε κάνει στην Eλλάδα ο κύριος πρωθυπουργός της, αμέσως μετά το πραξικόπημα, είχαμε ένα θετικό κλίμα ότι αυτοί θα εκδοθούν στην Τουρκία. Ομολογουμένως είχαμε ελπίδες. Σκεφθήκαμε ότι ο κ. Τσίπρας κρατάει τον λόγο του, ότι είναι λόγος ανδρός. Αλλά στην πορεία είδαμε ότι με την ενεργοποίηση των δικαστικών μηχανισμών αυτοί οι πραξικοπηματίες δεν εκδόθηκαν.

Μπορεί να τους υποθάλπει όπως κάνουν και κάποιες άλλες χώρες. Ό,τι και να κάνουν είναι καθήκον μας να βρούμε εκείνους τους πραξικοπηματίες στρατιώτες της οργάνωσης του Γκιουλέν, να τους πακετάρουμε και να τους φέρουμε στην Τουρκία. Όπου και να πάνε».

Η απειλή της απαγωγής των τούρκων στρατιωτικών, στους οποίους η Ελληνική Δικαιοσύνη έδωσε άσυλο, συνιστά μία ευθεία προσβολή απέναντι στην χώρα μας, αλλά και ομολογία της δράσεως του τουρκικού παρακράτους εντός ελληνικού εδάφους. Σε καμία περίπτωση αυτές οι απειλές δεν είναι κενές, αφού οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες έχουν πραγματοποιήσει παρόμοιες απαγωγές σε άλλα κράτη, πόσω μάλλον στην Ελλάδα, όπου το τουρκικό προξενείο βασιλεύει.

Το αστείο της όλης υποθέσεως είναι ότι η τουρκική «οργή» για μία απόφαση της Ελληνικής Δικαιοσύνης έρχεται την στιγμή που 2 Έλληνες Στρατιωτικοί κρατούνται όμηροι στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανουπόλεως.

Το κράτος – απαγωγέας και απατεώνας προκαλεί και διαρκώς αποθρασύνεται. Και πώς να μην το κάνει από την στιγμή που έχει απέναντί του υποτακτικούς και γιουσουφάκια. Τόσες φορές έχει ειπωθεί πως ο Τσίπρας είχε διαβεβαιώσει τον Ερντογάν για την έκδοσή τους και ουδέποτε διαψεύστηκε.

Θα διαψεύσουν ή για άλλη μία φορά θα αφήσουν αυτές τις δηλώσεις να αιωρούνται, ουσιαστικά επιβεβαιώνοντας πως ο Τσίπρας πήγαινε να κάνει το χατήρι του Ερντογάν και οι δικαστές του «χάλασαν τη δουλειά»;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/antiproedros-tourkias-tha-broume-kai-tha-paketaroume-tous-8-siwph-apo-tsipr#ixzz5HYPYyp5X

Exit mobile version