Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνέντευξη – «αγιογραφία» του αμετανόητου δολοφόνου Κουφοντίνα στην φυλλάδα των συντακτών

Συνέντευξη - «αγιογραφία» του αμετανόητου δολοφόνου Κουφοντίνα στην φυλλάδα των συντακτών

Δεν είναι η πρώτη (και προφανώς ούτε τελευταία) φορά που η φυλλάδα των συντακτών (και των τρομοκρατών)  φιλοξενεί στις σελίδες της συνέντευξη κάποιου καταδικασμένου για τρομοκρατία. Πόσω μάλλον τον αρχιεγκληματία Κουφοντίνα, ο οποίος ουκ ολίγες φορές έχει βρει ευκαιρία να κάνει «κήρυγμα» μέσα από το αντεθνικό αυτό έντυπο.

Αυτό, λοιπόν, (ξανά) συνέβη σήμερα, με μια συνέντευξη με «αβανταδόρικες» ερωτήσεις όπου προφανής σκοπός ήσαν η «αγιοποίηση» του αμετανόητου κομμουνιστή δολοφόνου. Η όλη (σιχαμερή) υποκρισία της υπόθεσης έγκειται στο ότι ουδέποτε η φυλλάδα αυτή έδωσε το παραμικρό βήμα έκφρασης στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, με την φαιδρή κατηγορία της «εγκληματικής οργάνωσης». Κι αυτό, ενώ βρίσκεται μια δίκη σε εξέλιξη, με το τεκμήριο της αθωότητας να αγνοείται πλήρως από τους συντελεστές της φυλλάδας, οι οποίοι έχουν βγάλει προ πολλού την δική τους καταδικαστική ετυμηγορία, παρότι η πραγματική απόφαση θα τους προσγειώσει σκληρά και ανώμαλα.

Στην περίπτωση, όμως, του Κουφοντίνα (αλλά και της 17Ν) που έχει καταδικαστεί τελεσίδικα ως συμμετέχων σε τρομοκρατική οργάνωση με αμέτρητες δολοφονίες στο ενεργητικό του, η φυλλάδα αυτή «ξεχνά» την απόφαση και όχι απλώς δίνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα βήμα έκφρασης σ’ αυτόν τον αδίστακτο και αμετανόητο δολοφόνο, αλλά πρωτοστατεί και στον «αγώνα» για τα «δικαιώματά του».

Δεν χρειάζεται να προσθέσουμε κάτι άλλο, εκτός από το ότι η φυλλάδα των Ψαράδων, του Κωστόπουλου και των άλλων εθνομηδενιστών που φοράνε την μάσκα του «αντιφασισμού» και του «αντιρατσισμού», στην πραγματικότητα φροντίζει να προωθεί τον ανθελληνισμό σ’ όλες τις εκφάνσεις και εκφράσεις του και να υμνεί τους αιμοσταγείς δολοφόνους τύπου Κουφοντίνα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sunenteujh-agiografia-tou-katadikasmenou-dolofonou-koufontina-sthn-fullada#ixzz5HaOVBUsP

Exit mobile version