Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

Πάγωσε λένε η κυβέρνηση μετά τις δηλώσεις της Άγκυρας ότι θα απαγάγουν τους 8 τούρκους αξιωματικούς. Εγώ να ρωτήσω κάτι απλό, πότε ήταν… ξεπαγωμένη η ελληνική κυβέρνηση εις ό,τι αφορά τις προκλητικές ενέργειες και θέσεις της τουρκίας απέναντι στην Ελλάδα; Πάντα παγωμένοι ήταν και οι υπουργοί και οι πρωθυπουργοί, τίποτα δεν έκαναν και άφηναν και συνεχίζουν να αφήνουν την τουρκία να δρα ανενόχλητη προκλητικά απέναντι στην Ελλάδα. Εμείς θρηνούμε θύματα και οι τούρκοι συνεχίζουν την επιθετική εξωτερική πολιτική. Και ας μην γελιόμαστε, ποτέ η τουρκία δεν έμεινε στα λόγια. Αυτά είναι όνειρα θερινής νυκτός για όσους δεν θέλουν να πάρουν ριζικές αποφάσεις απέναντι στον προαιώνιο εχθρό της Πατρίδας μας.

Σ.Π.

Η. Παναγιώταρος: Ούτε σπιθαμή γης στους σφετεριστές της Μακεδονίας – Όλοι στα συλλαλητήρια! ΒΙΝΤΕΟ

Σε 21 πόλεις θα γίνουν συλλαλητήρια για την ελληνικότητα της Μακεδονίας. Κατά τα άλλα για τους ξεπουλημένους της κυβέρνησης Τσίπρα- Καμμένου είμαστε… μειοψηφία. Όλη η Ελλάδα έχει ξεσηκωθεί για να μην πουληθεί το όνομα της Μακεδονίας και αυτοί συνεχίζουν να λένε τα δικά τους, για “Άνω”, για “Βόρειες” και δεν ξέρω εγώ τι άλλο Μακεδονίες. Η Μακεδονία είναι μια και είναι ελληνική! Τώρα ψάξτε εσείς πού θα κρυφτείτε αν τολμήσετε να ξεπουλήσετε το όνομα και την ιστορία μας, άνω, κάτω, βόρεια, δυτικά… Κρυφτείτε πάντως γιατί δεν σας γλιτώνει τίποτα!

Ελένη, Βόλος

Οι αμερικανοί… φίλοι μας δεν τηρούν ούτε τα προσχήματα: Κάλεσαν και τους “μακεδόνες” των Σκοπίων να μετάσχουν σε άσκηση του ΝΑΤΟ!

Η πιο τρανή απόδειξη ότι αυτή η κυβέρνηση μας έχει φλομώσει στο ψέμμα είναι οι δηλώσεις Καμμένου από τα Ψαρά. Την ώρα που ο θλιβερός υπουργός Άμυνας έκανε δηλώσεις για το μεγαλείο της Ελλάδας που έρχεται, οι τούρκοι παραβίαζαν τον εναέριο χώρο της Ελλάδας σε 4 νησιά.!Δεν υπάρχει τίποτα πιο χαρακτηριστικό από αυτό το γεγονός και μόνο, το οποίο για ακόμη μια φορά επιβεβαιώνει ότι τα λεγόμενα της συγκυβέρνησης Σύριζα-ανελ απέχουν μακράν από την ίδια την πραγματικότητα. Μας πουλάνε φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες! Έλληνα ξύπνα!

Σταύρος Κ.

Μήνυμα του ηγέτη της Λέγκας του Βορρά στους λαθρομετανάστες: «Ετοιμάστε τις βαλίτσες να φύγετε»

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-6-iouniou-2018#ixzz5HdbjKenO

Exit mobile version