Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μετά τον Όρμπαν και ο Σαλβίνι επιτίθεται στον Σόρος

Άλλος ένας ακόμη πολιτικός ηγέτης, μετά τον Ούγγρο Πρωθυπουργό Βίκτορ Όρμπαν, στρέφεται εναντίον του διεθνούς κερδοσκόπου και κοσμοπολίτη Τζορτζ Σόρος.

Πρόκειται για τον ηγέτη της Λέγκας του Βορρά και υπουργό Εσωτερικών της Ιταλίας Ματέο Σαλβίνι, ο οποίος κατηγόρησε ανοιχτά τον Σόρος ότι επωφελείται από τον θάνατο εκατοντάδων ανθρώπων κάνοντας προφανώς αναφορά στις ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στο λεγόμενο «προσφυγικό» και χρηματοδοτούνται από τον κερδοσκόπο επιχειρηματία.

Σε συνέχεια του «μπρα ντε φερ» που ξέσπασε μετά τις εκπεφρασμένες απόψεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού Εσωτερικών Ματέο Σαλβίνι, ο Σόρος δεν δίστασε να απαντήσει κατηγορώντας τον επικεφαλής της Λέγκα ότι δεν αποκλείεται ο ίδιος να χρηματοδοτείται από τον Βλαντιμίρ Πούτιν. Ο πολυεκατομμυριούχος δήλωσε επίσης ότι «ανησυχεί πολύ για την επιρροή της Ρωσίας στην Ευρώπη εν γένει και στη νέα ιταλική κυβέρνηση». «Δεν γνωρίζω εάν ο Σαλβίνι χρηματοδοτήθηκε από τη Μόσχα, αλλά ο κόσμος έχει δικαίωμα να γνωρίζει» υποστήριξε.

Παίρνοντας την σκυτάλη, ο επικεφαλής οικονομικής πολιτικής της Λέγκα Κλαούντιο Μπόργκι απάντησε στον Σόρος υποστηρίζοντας ότι «εάν ο Σόρος ανησυχεί για την ιταλική κυβέρνηση, τότε αυτό σημαίνει ότι κινούμαστε προς την σωστή κατεύθυνση» και κατέληξε τονίζοντας ότι τα δεδομένα έχουν αλλάξει για τον Σόρος και όλους όσοι έχουν κερδίσει από τους θανάτους ανθρώπων.

Ο Σόρος, όμως, θα πρέπει να ξέρει ότι και ο κόσμος έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να γνωρίζει πόσους και ποιους χρηματοδοτεί ο χρηματάνθρωπος αυτός σε μια σειρά από χώρες. Στην Ελλάδα, πάντως, δεν είναι δύσκολο να το διαπιστώσουμε. Αρκεί να δούμε την αντίδραση κάποιων εγχώριων «παπαγάλων» σε σχέση με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, τον Όρμπαν, τον Σαλβίνι σύντομα και γενικά απέναντι σε όλους όσοι στέκονται εμπόδιο στα βρώμικα σχέδια του υπέργηρου μεγαλοκαπιταλιστή που θέλει έναν κόσμο χωρίς Έθνη. Με αυτόν τον καημό «θα φύγει» κάποια στιγμή, κάπου όπου τα χρήματα δεν θα παίζουν κανένα ρόλο στην διαμόρφωση συνειδήσεων και καταστάσεων…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/meta-ton-ormpan-kai-o-salbini-epitithetai-ston-soros#ixzz5HddB71c1

Exit mobile version