Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πολυεθνική συμμορία… επενδυτών σκορπούσε τον “λευκό θάνατο” στο κέντρο της Αθήνας

Ως 24ωρο «σούπερ μάρκετ» ηρωίνης λειτουργούσε το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών που δρούσε στο κέντρο της Αθήνας και εξαρθρώθηκε προχθές από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών.

Η διακίνηση στην ευρύτερη περιοχή περιμετρικά της Ομόνοιας ήταν συνεχής και αδιάκοπη καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας και της νύχτας. Αυτό γινόταν μέσω δύο παντοπωλείων με νόμιμη(!) άδεια λειτουργίας, τα οποία είχαν μετατραπεί σε αποθήκες δόσεων της επικίνδυνης ναρκωτικής ουσίας. Υπολογίζεται ότι με την δράση τους εξυπηρετούσαν τις ανάγκες περίπου 300(!) τοξικομανών ημερησίως.

Σε συντονισμένη επιχείρηση και έπειτα από έρευνες που κράτησαν μεγάλο χρονικό διάστημα, οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε 16 άτομα, αποδομώντας πλήρως την πολυμελή εγκληματική οργάνωση. Από τους συλληφθέντες, οι 15 είναι αλλοδαποί, προερχόμενοι κυρίως από το Μπαγκλαντές, την Ινδία και την Νιγηρία, και ένας είναι Έλληνας. Για συμμετοχή στο κύκλωμα έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται άλλα εννέα άτομα.

Τα δύο καταστήματα-βιτρίνες χρησίμευαν για απόκρυψη των ναρκωτικών ουσιών, αλλά και των παράνομων κερδών που αποκόμιζαν. Κατά τις εφόδους της ΕΛ.ΑΣ. -με την συνδρομή αστυνομικών της ΟΠΚΕ και της ομάδας ΔΙΑΣ- κατασχέθηκε συνολικά το ποσό των 13.000 ευρώ. Επίσης, κατασχέθηκαν 40 συσκευές κινητής τηλεφωνίας που χρησιμοποιούσαν για τις μεταξύ τους επικοινωνίες, όπως και δεκάδες «φιξάκια», δηλαδή αυτοσχέδιες συσκευασίες ηρωίνης.

Τα «ταξικά αδέρφια» των γελοίων και γραφικών ανθελλήνων που παριστάνουν τους «αντιφασίστες» και τους «αντιρατσιστές» σκορπούσαν τον «λευκό θάνατο» σε καθημερινή βάση σε εκατοντάδες ανθρώπους που δυστυχώς βρίσκονται σε κατάσταση εξαθλίωσης. Η τιμωρία των εμπόρων του «λευκού θανάτου» πρέπει να είναι ανάλογη της βαρύτητας της εγκληματικής πράξης τους.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/allodapoi-ntilers-narkwtikwn-skorpousan-ton-leuko-thanato-sto-kentro-ths-at#ixzz5HezCw5mR

Exit mobile version