Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τρέμει ο Κυρίτσης από την αφύπνιση του Ελληνικού Λαού

Ο διάσημος για την ομολογία του ότι… κατουριόταν πάνω του όταν ήταν μικρός, βο(υ)λευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κυρίτσης προχώρησε σε μια ακόμη επίδειξη αντεθνικισμού (διαβάζεται και ως ανθελληνισμού). Αναφερόμενος για συλλαλητήρια για την Μακεδονία ο Κυρίτσης υποστήριξε ότι «κάθε φορά που παίρνουν το πάνω χέρι οι εθνικιστές έχουμε εθνικές τραγωδίες. Σας θυμίζω το 1922, την Χούντα και το ξεπούλημα της Κύπρου. Όταν βλέπω διάφορους να τυλίγονται με την σημαία, φοβάμαι ήττες».

Ευτυχώς(…) που ο Κυρίτσης δεν επεκτάθηκε και πιο πίσω, στο παρελθόν, όπως στην Εθνεγερσία του 1821, που απελευθέρωσε μέρος της Ελλάδας, και τους Βαλκανικούς Πολέμους του 1912-13, που διπλασίασαν την εδαφική επικράτεια της Χώρας, προκειμένου να μας πει και για άλλες… βλαπτικές συνέπειες και «εθνικές τραγωδίες» του Ελληνικού Εθνικισμού. Και επειδή το επόμενο πιθανό στάδιο του φόβου που νιώθει ο βο(υ)λευτής του ΣΥΡΙΖΑ είναι το ενδεχόμενο να κατουρηθεί ξανά πάνω του, γι’ αυτό καθίσταται προτιμότερο να ολοκληρωθεί τάχιστα το ξεπούλημα της Μακεδονίας ΜΑΣ.

Για ένα… παλιοόνομα τόση φασαρία; Το ότι ΚΚΕ και ΚΚΕ εσ. μάλωναν για το ποιος αντιπροσωπεύει την αληθινή διάσταση της συγκεκριμένης κομματικής ονομασίας για δεκαετίες είναι προφανώς άλλη (πιο σοβαρή) υπόθεση… Έτσι, λοιπόν, απερίσπαστος πια ο Κυρίτσης και οι λοιποί «σύντροφοι», αφού το «αγκάθι» της Μακεδονίας δεν θα υφίσταται πλέον, θα μπορούν ξανά να ψηφίσουν «δαγκωτό» και «στα τέσσερα» τα με αίμα δημιουργημένα «πρωτογενή πλεονάσματα», τις νέες περικοπές στις συντάξεις και οτιδήποτε άλλο τους ζητήσουν από τις Βρυξέλλες, το Βερολίνο και τις ΗΠΑ, για την ολοκλήρωση της αποικιοποίησης της Χώρας και την οριστικοποίηση της φτωχοποίησης των Ελλήνων.

Μόνο που η Ιστορία της Ελλάδας και το Μέλλον της δεν είναι δυνατόν να γραφούν από ανθέλληνες, οι οποίοι είναι έτοιμοι να ξεπουλήσουν τα πάντα με αντάλλαγμα την εξυπηρέτηση των πιο στενών συντηρητικών συμφερόντων τους. Θα γραφτούν από τους Συνειδητοποιημένους Έλληνες που δεν θα αφήσουν να ολοκληρωθεί ούτε η παράδοση της Μακεδονίας ΜΑΣ στους σκοπιανούς σφετεριστές, ούτε οποιαδήποτε άλλη εθνική προδοσία.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nees-proklhtikes-dhlwseis-tou-katouriarh-kuritsh-enantion-tou-ellhnikou-eth#ixzz5HgEZgenv

Exit mobile version