Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

Έφθασε η Μεγάλη Ώρα. Η Απελευθέρωση της Πατρίδας μας από τους ξεπουλημένους πολιτικούς και τους μπολσεβίκους – εκατομμυριούχους συντρόφους που δυστυχώς μας κυβερνούν τα τελευταία χρόνια είναι πλέον πολύ κοντά. Τι κι αν απειλούν, εκβιάζουν, παραληρούν από την αίγλη, τη δόξα και τον πλούτο της εφήμερης εξουσίας τα κοράκια που πίνουν το αίμα του φτωχού, πάμπτωχου πλέον Έλληνα; Αντιστεκόμαστε, δεν προσκυνάμε, δεν σταματάμε τον αγώνα και ενώνουμε τις φωνές μας με όλους τους αληθινούς πατριώτες που βάζουν πάνω από όλα την Πατρίδα, την Θρησκεία, την Οικογένεια και την Τιμή. Έννοιες άγνωστες σε όλους αυτούς, αλλά υπαρκτές για όλους εμάς. Δεχόμαστε πόλεμο καθημερινό από παντού και με όλα τα μέσα όσοι ακόμη απομείναμε όρθιοι. Δεν θα μας λυγίζουν, οι Εθνικιστές δεν λυγίζουν. Σύντομα όλοι αυτοί που έφεραν την αθλιότητα, την πείνα, την απελπισία και την κατάρρευση των ηθών και αξιών θα είναι στα αζήτητα της Ιστορίας. Λίγος καιρός απομένει και η σήψη που έφεραν θα τους καταπιεί. Συναγωνιστές ψηλά το κεφάλι, Ζήτω ο Αρχηγός μας, Ζήτω η Χρυσή Αυγή!

Αγγελική Γ.-Α.

Κονδύλια 5 εκατ. ευρώ από τον προϋπολογισμό της Βουλής χαρίζει ο Βούτσης στους λαθρομετανάστες!

Έτσι είναι, όλοι έχουν δικαίωμα λόγου σε μια δημοκρατία, αυτό άλλωστε τηρείται και από όλα τα ΜΜΕ. Έτσι και η ΕΡΤ, στην ΕΡΤ που την πληρώνουμε όλοι εμείς, έχουν λόγο οι ομοφυλόφιλοι, οι αριστεροί, οι δεξιοί, οι άραβες όλοι, όποιος περνάει απέξω από την ΕΡΤ θαρρείς τον βάζουν μέσα με το ζόρι και του λένε κάνε μας μια δήλωση, ένα ντοκυμαντέρ. Βέβαια, μην παρεξηγηθούμε κιόλας, όλοι πλην του τρίτου πολιτικού κόμματος που ο ελληνικός λαός, εμείς οι Έλληνες φορολογούμενοι, εμείς που πληρώνουμε την ΕΡΤ μέσω των λογαριασμών μας ψηφίσαμε την Χρυσή Αυγή δεν έχουμε δικαίωμα να παρακολουθήσουμε σε μια συνέντευξη τον Γενικό Γραμματέα μας. Αυτά περί δημοκρατίας και ισότητας των πολιτών έναντι στον νόμο και το κράτος.

Πέτρος Π.

Μηνυτήρια αναφορά Χρυσής Αυγής κατά Τόσκα για την ανοχή στους παρακρατικούς που καίνε την Ελληνική Σημαία – ΒΙΝΤΕΟ

Ας κάνουν τα στραβά μάτια δεν μας πειράζει, ας μας λένε φασίστες και εθνικιστές και αυτό δεν μας πειράζει. Είμαστε με το δίκιο και υπερασπιζόμαστε τον τόπο μας, αν αυτό μας κάνει “ναζί” και “φασίστες” δεν μας αγγίζει. Η Μακεδονία είναι Ελλάδα και θα έρθει η ώρα που οι προδότες θα πληρώσουν. Πάντως, ας έχουν κατά νου πως οποιαδήποτε αντίδραση εναντίον ενός σάπιου συστήματος την βαπτίζουν ως φασιστική και ως εθνικιστική, που σημαίνει ότι εκεί έξω είμαστε αρκετοί για να τους στείλουμε όλους πίσω στις τρύπες τους. Χρυσή Αυγή για να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω!

Θ.Α.

Έρχεται το μεταμνημονιακό μνημόνιο! Στις 14 Ιουνίου η ώρα του νέου «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ»!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-7-iouniou-2018#ixzz5HiIdbTIt

Exit mobile version