Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Θέμα ημερών η προδοσία της Μακεδονίας μας για να προλάβουν τις προθεσμίες των αμερικανοσιωνιστών – Σήμερα ή αύριο ο Τσίπρας περιμένει τηλεφώνημα Ζάεφ

Θέμα ημερών η προδοσία της Μακεδονίας μας για να προλάβουν τις προθεσμίες των αμερικανοσιωνιστών - Σήμερα ή αύριο ο Τσίπρας περιμένει τηλεφώνημα Ζάεφ

Όπως μεταδίδει σύσσωμος ο Τύπος, η κυβέρνηση των ανθελλήνων δεν χαμπάριασε από την παλλαϊκή συμμετοχή του Ελληνικού Λαού στα μαζικά και ταυτόχρονα συλλαλητήρια σε 24 πόλεις της Ελλάδος.

Έτσι, το όνομα “Severna Makedonija” θεωρείται «κλεισμένο» και το μόνο που απομένει είναι ένα τηλεφώνημα από τον Ζάεφ στον Τσίπρα, προκειμένου να ορίσουν τις ημερομηνίες της υπογραφής.

Η κυβέρνηση βιάζεται να προλάβει τις προθεσμίες που έχουν θέσει οι αμερικανοσιωνιστές για την είσοδο των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ και στην Ευρωπαϊκή Ένωση που λήγουν μέσα στον επόμενο μήνα.

Πλήρως σύμφωνη σε αυτή την κατεύθυνση είναι, βεβαίως, και η Νέα Δημοκρατία, η οποία βάζει ως μόνη υποσημείωση να μην έρθει η συμφωνία στην Βουλή για να μην εκτεθεί τόσο η ίδια όσο και ο «Σύριζα της Δεξιάς», Καμμένος και εκτοξευτεί (και μάλιστα άνευ αναχώματος ή έστω με το ανεπαρκές κάποιων φαιδρών) η Χρυσή Αυγή.

Οι υπογραφές θα πέσουν, όπως μεταδίδεται, στις Πρέσπες, προφανώς για να αποφευχθούν τα αστικά κέντρα και οι πιθανότητες συγκεντρώσεων και διαμαρτυριών από αυτούς που ουδέποτε ερωτήθηκαν, δηλαδή τους Έλληνες πολίτες.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/thema-hmerwn-h-prodosia-ths-makedonias-mas-gia-na-prolaboun-tis-prothesmies#ixzz5HlDpybKp

Exit mobile version