Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ανακοινώθηκαν οι συμμετέχοντες στην Λέσχη Μπίλντερμπεργκ για το 2018: Πρώτος – πρώτος ο Μητσοτάκης! BINTEO

Ανακοινώθηκαν οι συμμετέχοντες στην Λέσχη Μπίλντερμπεργκ για το 2018: Πρώτος - πρώτος ο Μητσοτάκης! BINTEO

Φέτος η συνεδρίαση της Λέσχης φυτώριο της παγκοσμιοποίησης και της διεθνούς τυραννίας των αγορών θα διεξαχθεί στο γειτονικό Τορίνο από σήμερα μέχρι τις 10 του μηνός. Οι διεργασίες της για άλλη μία φορά καλύπτονται στο σκότος της συνωμοσίας, ενώ οι συμμετέχοντες και τα «επίσημα» θέματα που θα συζητηθούν ανακοινώθηκαν μόλις σήμερα.

Στους συμμετέχοντες περιλαμβάνεται μόνο ένας πολιτικός από την Ελλάδα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος κατά τα άλλα παριστάνει τον «πατριώτη» στο εσωτερικό. Μαζί του θα βρεθεί ο Μπαρόζο, πρώην πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που μεταπήδησε στην Goldman Sachs, o χασάπης της Κύπρου Χένρυ Κίσσινγκερ και άλλοι πολλοί.

Τα θέματα που θα συζητηθούν (τα φανερά…) είναι η απειλή που βιώνει η παντοκρατορία των ΗΠΑ, η άνοδος του εθνικισμού, η απώλεια της κυριαρχίας από τα καθεστωτικά και ελεγχόμενα ΜΜΕ, αλλά και η στήριξη της Ρωσίας στην Συρία που αποτέλεσε την αιτία της αποτυχίας της ισραηλινής και αμερικανοσιωνιστικής πολιτικής για νίκη των τζιχαντιστών στην περιοχή.

Θα μας πει ο Μητσοτάκης τι ειπώθηκε στην συγκέντρωση των παγκόσμιων τυράννων ή για άλλη μία φορά θα σεβαστεί την ομερτά της συμμορίας των αντεθνιστών;

Το βίντεο είναι από την άφιξή του στην Λέσχη Μπίλντερμπεργκ το 2016:

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/anakoinwthhkan-oi-summetechontes-sthn-leschh-mpilntermpergk-gia-to-2018-prw#ixzz5HlEhBjcH

Exit mobile version