Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αρχισκευωρός Δένδιας: Δεν είμαι υπέρ των συλλαλητηρίων – Η εξωτερική πολιτική δεν κρίνεται στις πλατείες!

Αρχισκευωρός Δένδιας: Δεν είμαι υπέρ των συλλαλητηρίων - Η εξωτερική πολιτική δεν κρίνεται στις πλατείες!

Μπορεί η ψευτοδεξιά να έχει βγάλει τσάρκα τους πολιτευτάδες της, μυστικούς και φανερούς, πάνω στις εξέδρες, αλλά και κάτω από αυτές, για να καπηλευτούν τα συλλαλητήρια και μετά να τα προδώσουν, όμως δεν μπορούν να κρύψουν την απέχθειά τους για την πατριωτική έκφραση του Ελληνικού Λαού.

Σε αυτή την κατεύθυνση, ο αρχισκευωρός Δένδιας, πωρωμένος, ορκισμένος και δηλωμένος εχθρός του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, δήλωσε σχετικά με τα συλλαλητήρια σε καθεστωτικό αριστερίστικο ραδιοφωνικό σταθμό:

Δεν είμαι υπέρ των συλλαλητηρίων, η εξωτερική πολίτικη είναι πολύ ευαίσθητο πράγμα για να κρίνεται στις πλατείες. Σέβομαι βεβαίως απολυτά το δικαίωμα του καθενός να διαμαρτύρεται να διαδηλώνει, να λέει την άποψη του σε ένα δημόσιο χώρο. Η ΝΔ έχει επιτρέψει στους βουλευτές της να κάνουν ότι νομίζουν να κρίνουν κατά την αντίληψη τους. Υπάρχει μια «ομερτά». Δεν ξέρουμε που βρίσκεται σήμερα η κυβέρνηση. Πρέπει να μας πει που βρισκόμαστε, τι συμφωνία είναι αυτή και ελπίζω να είναι επωφελής για τα εθνικά συμφέροντα. Φοβάμαι βεβαίως για το χειρότερο. Σε μια μικρή κοινωνία ο τοπικός βουλευτής δεν είναι εύκολο να απέχει από τέτοια πράγματα. Υπάρχουν αυτοί που πήγαν στα συλλαλητήρια – υπάρχουν όμως και οι άλλοι μισοί, που δεν πήγαν“.

Δεν περιμέναμε, βεβαίως, τον Δένδια για να πληροφορηθούμε την θέση της Νέας Δημοκρατίας για το μακεδονικό και τα συλλαλητήρια. Η Νέα Δημοκρατία είναι υπέρ της σύνθετης ονομασίας και της προδοσίας του ονόματος της Μακεδονίας, συνεπώς τα συλλαλητήρια είναι και εναντίον της. Άρα, λογικό να τα εχθρεύονται.

Αυτό που μας είπε ο Δένδιας, είναι ο λόγος για τον οποίο κάποιοι πολιτευτάδες της ΝΔ πήραν άδεια για να πάνε στα συλλαλητήρια: για να μην τους «μαυρίσει» στις εκλογές ο κοσμάκης και καταλήξει κι η ΝΔ με τα ποσοστά του ΠαΣοΚ ή τα μελλοντικά ποσοστά του Σύριζα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/archiskeuwros-dendias-den-eimai-uper-twn-sullalhthriwn-h-ejwterikh-politikh#ixzz5HmCDb9jG

Exit mobile version