Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέα σοβαρά επεισόδια μεταξύ λαθρομεταναστών στην Μόρια

Νέα σοβαρά επεισόδια μεταξύ λαθρομεταναστών στην Μόρια

Για μια ακόμη νύχτα σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στον καταυλισμό της Μόριας στην Λέσβο, όταν ομάδα αφρικανών λαθρομεταναστών συνεπλάκη με ομάδα αραβόφωνων για άγνωστους λόγους.

Μετά την πρώτη συμπλοκή τα επεισόδια γενικεύθηκαν και άρχισε ένας πετροπόλεμος που μετέτρεψε την Μόρια σε πεδίο μάχης. Η Αστυνομία επενέβη και μετά από αρκετή ώρα πέτυχε να αποκαταστήσει την τάξη. Τουλάχιστον τέσσερις λαθρομετανάστες μεταφέρθηκαν με ελαφρά τραύματα στο νοσοκομείο.

Οι συμπλοκές μεταξύ λαθρομεταναστών στην Μόρια τείνουν πλέον να συμβαίνουν σε καθημερινή βάση, με ό,τι βεβαίως συνεπάγονται αυτές για την ασφάλεια της ζωής και της περιουσίας των κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι δικαιολογημένα ανησυχούν.

Ανησυχίες, όμως, οι οποίες δεν αγγίζουν στο ελάχιστο την κυβέρνηση, τους «αλληλέγγυους», τους «αντιφασίστες», τους «αντιρατσιστές» και όλους εκείνους οι οποίοι ευρισκόμενοι σε τεράστια απόσταση ασφαλείας από τα όσα συμβαίνουν στην Λέσβο και τα άλλα νησιά του Αιγαίου μπορούν άνετα να παριστάνουν τους «ανθρωπιστές».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nea-sobara-epeisodia-metaju-lathrometanastwn-sthn-moria#ixzz5HmCTnTYD

Exit mobile version