Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο ESM γκρεμίζει την «καθαρή έξοδο»: Παγώνει την δόση λόγω της στάσης πληρωμών του Δημοσίου!

Ο ESM γκρεμίζει την «καθαρή έξοδο»: Παγώνει την δόση λόγω της στάσης πληρωμών του Δημοσίου!

Πάγια τακτική των κυβερνήσεων του Μνημονίου από τότε που θεσπίστηκαν τα περίφημα «πρωτογενή πλεονάσματα» να μην εξοφλεί ληξιπρόθεσμες οφειλές προς ιδιώτες, προκειμένου να κρατάει τα χρήματα, να τα εμφανίζει ως δήθεν «πρωτογενή πλεονάσματα», νομίζοντας ότι κοροϊδεύει τους διεθνείς τοκογλύφους, οι οποίοι ανεχόντουσαν αυτή την τακτική επειδή προωθούνταν άλλες επιταγές τους στον τομέα της παγκοσμιοποίησης, της διάλυσης της Ελλάδος κ.ο.κ.

Η τακτική αυτή που είχε φέρει στο χείλος του γκρεμού ολόκληρους κλάδους φαίνεται ότι τελείωσε, αφού οι διεθνείς τοκογλύφοι και συγκεκριμένα ο ESM (Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας» πάγωσε την υποδόση ύψους 1 δισ. ευρώ που ήταν να απελευθερώσει προς την Ελλάδα, ενθυμούμενοι ότι η προηγούμενη δόση περιείχε 500 εκατ. ευρώ για ληξιπρόθεσμες οφειλές που δεν αποδόθηκαν όπως έπρεπε, αλλά και η υποχρέωση να απελευθερωθούν άλλα τόσα μέχρι το τέλος του περασμένου Απριλίου.

Μην υπάρχουν αυταπάτες, βεβαίως, ότι άξαφνα οι διεθνείς τοκογλύφοι «αγάπησαν» τους προμηθευτές του Δημοσίου… Απλούστατα η χρησιμότητα της κυβερνήσεως Σύριζα-Ανέλ φτάνει στο τέλος της αφότου πέρασε όλα τα απαραίτητα αντεθνικά νομοσχέδια και οι διεθνείς τοκογλύφοι ετοιμάζουν την αλλαγή σκυτάλης στην διακυβέρνηση του προτεκτοράτου ελλαδιστάν.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-esm-gkremizei-thn-katharh-ejodo-pagwnei-thn-dosh-logw-ths-stashs-plhrwmwn#ixzz5Hqw6rLfz

Exit mobile version