Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο δήμαρχος του Ρότερνταμ έδωσε άδεια να ψήσουν χοιρινό έξω από τζαμί: Οι τούρκοι καταδίκασαν, οι εγχώριοι αντιρατσιστές ακόμα;

Μια είδηση με αναμφίβολο ενδιαφέρον μας έρχεται από το εξωτερικό. Σύμφωνα με αυτήν, ο υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Τουρκίας, Ομέρ Τσελίκ, στράφηκε ενάντια στον δήμαρχο και στις αρχές του Ρότερνταμ επειδή παρείχαν άδεια σε κάποια οργάνωση να ψήσει χοιρινό έξω από το τζαμί της πόλης κατά τη διάρκεια του ιφτάρ, γεύματος που σηματοδοτεί το τέλος της νηστείας στο Ραμαζάνι.

Πιο συγκεκριμένα, η οργάνωση «Πατριώτες Ευρωπαίοι κατά του Εξισλαμισμού της Δύσης» ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να ψήσει χοιρινό, η κατανάλωση του οποίου είναι απαγορευμένη για τους μουσουλμάνους. Η εκδήλωση αυτή επρόκειτο να πραγματοποιηθεί και σε άλλες πόλεις της Ολλανδίας, αλλά σύμφωνα με τον Τσελίκ, έλαβε άδεια μόνο από τις Αρχές του Ρότερνταμ.

Το… ωραίο της υπόθεσης είναι ότι ο δήμαρχος του Ρότερνταμ, που έδωσε την άδεια, είναι μαροκινής καταγωγής και (προφανώς) μουσουλμάνος, επομένως είναι μάλλον ανέφικτο να κατηγορηθεί για… ρατσισμό.

Όσο για τους εγχώριους υποκριτές που θα «αγανακτήσουν» με το περιεχόμενο της προαναφερθείσας είδησης, θεωρώντας ότι προσβάλλει το θρησκευτικό συναίσθημα των μουσουλμάνων, ας καταδικάσουν πρώτα τις αντιχριστιανικές αθλιότητες της αυτοαποκαλούμενης «Ένωσης Αθέων» στην Ελλάδα και μετά ας ενδιαφερθούν για το τι γίνεται στο εξωτερικό.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/patriwtikh-organwsh-sthn-ollandia-tha-pshsei-choirino-ejw-apo-tzami#ixzz5HrtYbt00

Exit mobile version