Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Ντόρα αποκαλύπτει την προδοσία της ΝΔ στο Μακεδονικό: Όχι στα συλλαλητήρια – Ναι στην σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό!

Η Ντόρα αποκαλύπτει την προδοσία της ΝΔ στο Μακεδονικό: Όχι στα συλλαλητήρια - Ναι στην σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό!

Όσο και αν προσπαθεί η νεοφιλελεύθερη Νέα Δημοκρατία να κρύψει τις ανθελληνικές της θέσεις και την συνενοχή της στην προδοσία της Μακεδονίας, δεν το καταφέρνει.

Αποτυγχάνει η ΝΔ να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό της, καθώς είναι ξεκάθαρες και πάγιες οι θέσεις της εναντίον της Ιστορίας μας και της βούλησης του Ελληνικού Λαού και υπέρ των σφετεριστών σκοπιανών.

Έτσι, λίγες μέρες μετά τον Δένδια που στηλίτευσε τα συλλαλητήρια, ήρθε σήμερα η Ντόρα Μπακογιάννη να επιβεβαιώσει την αποδοκιμασία της ΝΔ για τα συλλαλητήρια, αλλά και τις θέσεις υπέρ “σύνθετης ονομασίας με γεωγραφικό προσδιορισμό”.

Σε σημερινή συνέντευξή της στα “Παραπολιτικά” η αδερφή του προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη και μεγαλοστέλεχος της ΝΔ δηλώνει αρχικά: “Τα συλλαλητήρια θα μπορούσαν έως ένα σημείο να βοηθήσουν διαπραγματευτικά την κυβέρνηση, όμως η πάγια άποψή μου είναι ότι δεν μπορεί να ασκείται η εξωτερική πολιτική με συλλαλητήρια“.

Στην συνέχεια η Μπακογιάννη επαναλαμβάνει την πάγια θέση της ΝΔ για παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας στους σκοπιανούς λέγοντας: “Η θέση της Νέας Δημοκρατίας ήταν συγκεκριμένη: σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό erga omnes“.

Το δεύτερο συνθετικό μετά τον γεωγραφικό προσδιορισμό ποιο είναι κα. Μπακογιάννη για το ψευτοκρατίδιο των Σκοπίων;

Γιατί δεν παραδέχεστε ανοιχτά ότι συναινείτε στην προδοσία και την παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας στους σκοπιανούς;

Η Χρυσή Αυγή από την άλλη ταυτίζεται με την ομόθυμη βούληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού: Κάτω τα χέρια από την Μακεδονία μας!

Διαβάστε επίσης: Δήλωση Ν. Γ. Μιχαλολιάκου για τον “σκυλοκαυγά” ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ για το Μακεδονικό

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-mpakogiannh-apokaluptei-thn-prodosia-ths-nd-sto-makedoniko-den-bohthoun-t#ixzz5Hy2Rx2YF

Exit mobile version