Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

O tempora, o mores! Ξεφτίλα χωρίς πάτο στην “παρέλαση της ντροπής” με την αρωγή του “δημοκρατικού τόξου”

O tempora, o mores! Ξεφτίλα χωρίς πάτο στην “παρέλαση της ντροπής” με την αρωγή του “δημοκρατικού τόξου”

Σύσσωμο το… περήφανο “δημοκρατικό τόξο” συμμετείχε στην σημερινή παρέλαση ντροπής, όπου η ανθρώπινη αξιοπρέπεια έπιασε για ακόμη μια φορά πάτο!

Ο Καρανίκας, η Δούρου, η Αννέτα Καββαδία, νεοδημοκράτες, πασοκτζήδες, ποταμίσιοι και λοιποί “δημοκράτες” στήριξαν και νομιμοποίησαν αυτό το αισχρό φεστιβάλ, όπου γυναίκες και άντρες διαπομπεύονται σε κοινή θέα.

Άραγε, ο νόμος περί προσβολής της δημοσίας αιδούς καταργήθηκε; Είναι αποδεκτό ημίγυμνοι ομοφυλόφιλοι και λεσβίες να προχωρούν σε ερωτικές περιπτύξεις μπροστά στα μάτια παιδιών σε δημόσιο χώρο;

Δημοσιεύουμε ενδεικτικές φωτογραφίες από την παρέλαση της ντροπής και σημειώνουμε ότι πάρα πολλές που απεικονίζουν αίσχη αδυνατούμε να τις δημοσιεύσουμε.

Όσο και να προσπαθούν τα χρεοκοπημένα κανάλια και τα πληρωμένα παπαγαλάκια να μας πείσουν πως όλο αυτό το “χαρούμενο” πανηγύρι είναι υπέρ των δικαιωμάτων, της ισότητας και άλλες αηδίες, αντιλαμβανόμαστε πολύ καλά πως επιχειρούν την διάλυση των Αξιών, του σεβασμού, της αξιοπρέπειας και της Οικογένειας.

Δεν θα τους περάσει!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-tempora-o-mores-jeftila-chwris-pato-sthn-parelash-ths-ntrophs-me-thn-arwg#ixzz5Hy3DP6v9

Exit mobile version