Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

60 εξοχικά διέρρηξε εγκληματική ομάδα αλλοδαπών στην Ανατολική Αττική – Tι έχουν να πουν οι αντιρατσιστές για τα «ταξικά αδέλφια» τους;

Άλλη μια σπείρα αλλοδαπών, οι οποίοι είχαν ρημάξει εξοχικές κατοικίες και αποθήκες σε περιοχές της Ανατολικής Αττικής, εξαρθρώθηκε από τους άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Ωρωπού. Ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στην Αθήνα, συνελήφθησαν τέσσερα άτομα, ηλικίας από 39 έως 61 ετών, που σύμφωνα με την  ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται πίσω από τουλάχιστον κλοπών, ενώ παράλληλα εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Οι δράστες είχαν δείξει ιδιαίτερη… προτίμηση στις περιοχές του Ωρωπού, της Νέας Πολιτείας, του Συκάμινου, της Μαλακάσας και του Αυλώνα. Τα μέλη της σπείρας έβαζαν στο στόχαστρό τους κυρίως εξοχικές κατοικίες και αποθήκες σε τοποθεσίες κοντά σε κεντρικές οδούς με εύκολη πρόσβαση στην εθνική οδό Αθηνών- Λαμίας, στις οποίες εισέρχονταν αφού παραβίαζαν τις πόρτες ή τα παράθυρα. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τα «χτυπήματα» των αλλοδαπών ξεκίνησαν πέρυσι τον Σεπτέμβριο.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν συνολικά σε τέσσερις οικείες και δύο αποθήκες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, ηλεκτρικά εργαλεία, ποδήλατα, ρολόγια, γυαλιά ηλίου, ρουχισμός και οικιακός εξοπλισμός. Επιπλέον κατασχέθηκαν δύο φορτηγά, που χρησιμοποιούνταν ως μέσα για την μεταφορά των κλοπιμαίων.

Σε βάρος των τεσσάρων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα κατά περίπτωση αδικήματα της σύστασης και της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, των διακεκριμένων  περιπτώσεων κλοπών, της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος και της παράβασης της νομοθεσίας για τα όπλα.

Άλλη μια περίπτωση, λοιπόν, κατά την οποία τα «ταξικά αδέλφια» των εγχώριων «αντιφασιστών» και «αντιρατσιστών» είχαν ως… εργασιακή απασχόληση τους την αφαίρεση του προϊόντος της (πραγματικής) εργασίας των άλλων.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ejarthrwthhke-speira-allodapwn-diarrhktwn-pou-eiche-rhmajei-toulachiston-60#ixzz5Hy4cVEEx

Exit mobile version