Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 10 Ιουνίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 10 Ιουνίου 2018

Από εδώ το πάνε, από εκεί το φέρνουν, σιγοψήνεται η προδοσία της Μακεδονίας. Μπορεί να κολλήσανε στις λεπτομέρειες, αλλά η προδοσία έχει συμφωνηθεί και το ιερό όνομα της Μακεδονίας έχει ξεπουληθεί στους σλάβους σκοπιανούς για πολλά… αργύρια! Λογαριάζουν όμως χωρίς τον ξενοδόχο, τον περήφανο Ελληνικό Λαό και όταν επισημοποιηθεί η προδοσία και ξεβρακωθούν να είναι σίγουροι ότι θα ξεκουμπιστούν δια παντός. Μόνο η Χρυσή Αυγή αντιστέκεται στην προδοσία και αυτή τελικά θα την μπλοκάρει!

Γεώργιος Β.

Καρανίκα, αυτοί οι γονείς επιτρέπεται να μεγαλώνουν παιδιά ή το παιδομάζωμα είναι μόνο για “φασίστες”;

Περνώντας σήμερα από το Σύνταγμα για να πάω Μοναστηράκι, πέρασα μέσα από το «πανηγύρι» του εκφυλισμού και της κατάντιας. Έχει σημασία να θίξουμε την αισθητική του «athenspride”. Άτομα ακαλαίσθητα, πρόσωπα δήθεν «χαρούμενα» αλλά έμπλεα συμπλεγμάτων και εμμονών, γυναίκες να επιδίδονται σε ερωτικές διαχύσεις με άλλες γυναίκες, προσπαθώντας να… πείσουν ότι όλο αυτό είναι κάτι φυσιολογικό. Όχι, δεν τίθεται πολιτικό ζήτημα. Όσο και αν οι ιθύνοντες της μαζικής κουλτούρας επενδύουν σε πολιτικό αγώνα «εξαλείψεως» των διακρίσεων», το ζήτημα έχει σημείο αναφοράς τον ψυχισμό. Άτομα που ρέπουν προς τη διαστροφή, τρέφονται μέσα από τις τεχνητές αντιθέσεις, υπάρχουν μέσα από έναν ανυπόστατο «αντιφασισμό». Κουράγιο Συναγωνιστές. Μπόρα είναι θα περάσει. Ζούμε μια ολομέτωπη επικοινωνιακή επίθεση που είναι βασισμένη στο ψεύδος, στην απατηλότητα. Η Αλήθεια όμως πάντα υπερισχύει.

Αφροδίτη, Χαλάνδρι

Η νεοφιλελεύθερη ψευτοδεξιά δηλώνει “παρούσα” στην παρέλαση της ντροπής

Συναγωνιστές στις επάλξεις του Εθνικού Αγώνα ενάντια στη μνημονιακή υποταγή. Χθες ήρθε αργά, όπως διάβασα το νέο πολυνομοσχέδιο με τα περιβόητα προαπαιτούμενα. Παγιώνεται έτσι ένα σύστημα ενάντια στα λαϊκά στρώματα, στον εργάτη, στα συμφέρονται του ελληνικού λαού. Πρέπει να δώσουμε τον αγώνα μέχρι τέλους, τόσο στη βουλή εσείς, όσο και εμείς οι υπόλοιποι αγνοί Έλληνες στη κοινωνία. Πρέπει να καταλάβει ο ελληνικός λαός ότι απέναντι στο πολιτικό σύστημα στέκονται μόνο οι Χρυσαυγίτες! Κάτω οι φόροι, κάτω ο ΕΝΦΙΑ, τα χαράτσια και το φορομπηχτικό σύστημα! Δείξτε ότι οι κομμουνιστές ουδέποτε ήταν με το λαό, ξεμπροστιάστε τους. Και οι Έλληνες είναι μαζί σας. Καλή δύναμη!

Ανδρέας, Νέος Κόσμος

Κύπρος: Μπροστά απ’ τον φόβο του ΕΛΑΜ ενώνεται ο «ενδιάμεσος» χώρος

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-10-iouniou-2018#ixzz5Hy5JUXsC

Exit mobile version