Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μορφώματα

Άρθρο του “Μυρμιδόνα” στην “Εμπρός”. Διαβάστε το νέο άρθρο του “Μυρμιδόνα” στην “Εμπρός” που κυκλοφορεί

Συνηθίζουμε να κατηγορούμε το ΣΥΡΙΖΑ, σαν το κόμμα που είπε τα πιο χοντροκομμένα ψέματα στην πολιτική. Όμως δεν είναι οι μόνοι. Υπάρχει και το κόμμα (λέμε τώρα) των ΑΝ.ΕΛ. Αυτοί κι αν είναι παραπλανημένοι και ψευδοταϊσμένοι.

Θυμάμαι, ότι ο Καμένος δημιούργησε τους ΑΝ.ΕΛ. διότι η Νέα Δημοκρατία δεν ήταν όσο πατριωτική την ήθελε. Βέβαια κάτι θα ξέρει για το πατριωτικό τους επίπεδο, αφού εκλεγόταν συνεχώς με την Ν.Δ. από το 1993 έως το 2012 δηλαδή σχεδόν μιαν εικοσαετία! Η ουσία είναι ότι έπειτα από εντολή του προέδρου του κόμματος Α. Σαμαρά στις 16/11/2011 διεγράφη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ν.Δ. λόγω άρνησης να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Παπαδήμου.

Επίσης διαβάζουμε μεταξύ άλλων στην Ιδρυτική διακήρυξη των ΑΝ.ΕΛ.: «Οι Έλληνες πολίτες που συναντηθήκαμε τα τελευταία δυο χρόνια, αντιμετωπίζοντας την επίθεση της Νέας Τάξης πραγμάτων μέσω μνημονίων, εθνικής ταπείνωσης και βίαιης οικονομικής επίθεσης στην Ελληνική οικογένεια, συμφωνήσαμε να ιδρύσουμε πολιτικό φορέα με το όνομα «Ανεξάρτητοι Έλληνες». Ο φορέας αυτός: Καθιστά αδιαπραγμάτευτες τις αρχές της Εθνικής Ανεξαρτησίας και περηφάνιας… Απαιτεί την κατάργηση του μνημονίου και αρνείται να δεχτεί το επαχθές, παράνομο χρέος που διαμορφώθηκε με τοκογλυφικά επιτόκια… Απορρίπτει την εκχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας και την κατάργηση του Έθνους-Κράτους… Κατοχυρώνει την ισονομία, ισότητα, αλληλεγγύη, δικαιοσύνη και αξιοκρατία. Προστατεύει την Ελληνική οικογένεια και τον πολίτη από την επίθεση των αγορών…»

Από αυτή λοιπόν την διακήρυξη, που μάλλον ξέχασαν να κατεβάσουν από την ιστοσελίδα τους, μέχρι την συγκυβέρνηση με τους εχθρούς του Έθνους κομμουνιστές, μερικές υπουργικές καρέκλες δρόμος…

Ξεχαστήκαν τα λόγια εναντίον «επαχθών χρεών» μνημονίων κλπ. Το μόνο που έμεινε, είναι οι αγκαλιές με έναν δηλωμένο άθεο κομμουνιστή που ηγείται της σφοδρότερης επίθεσης μετά τον συμμοριτοπόλεμο, εναντίον τους Έθνους, της οικογένειας και της Θρησκείας. Κι όπως έγραψε ο Διονύσιος Σολωμός: «Δυστυχισμένε μου λαέ καλέ και αγαπημένε. Πάντα ευκολόπιστε και πάντα προδομένε».

Από ολόκληρο το πολιτικό σκηνικό προδομένος λοιπόν ο λαός. Εκτός από τους Εθνικιστές. Ποτέ δεν είπαν ψέματα Εθνικιστές και ποτέ δεν ζημίωσαν το Έθνος ή το Κράτος. Η ιστορία μιλάει μόνη της. Αλλά και το μέλλον έχει αρχίσει να διαφαίνεται.

Ο λαός γυρνά την πλάτη του σε όλα αυτά τα μορφώματα παγίδες των ψήφων του και στηρίζει Εθνικισμό, στηρίζει Χρυσή Αυγή. Η αρχή έγινε. Ένα καλό σπρώξιμο χρειάζεται ακόμη…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/morfwmata#ixzz5I0fnhPjR

Exit mobile version