Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι τούρκοι στρατιωτικοί προειδοποιούν τις ελληνικές αρχές: Ο Ερντογάν θα στείλει εκτελεστές με κύματα των λαθρομεταναστών

Οι τούρκοι στρατιωτικοί προειδοποιούν τις ελληνικές αρχές: Ο Ερντογάν θα στείλει εκτελεστές με κύματα των λαθρομεταναστών!

Πολύτιμες πληροφορίες εκ των έσω, σχετικά με τον τρόπο που λειτουργία η Τουρκία, παρείχαν στην ΕΥΠ, όπως μας πληροφορεί η εφημερίδα “Real News”, οι τούρκοι στρατιωτικοί που φυλάσσονται από την ΕΛ.ΑΣ. με προοπτική την απελευθέρωσή τους.

«Οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες δεν πρόκειται να ρισκάρουν στελέχη τους για να μας απαγάγουν ή να μας δολοφονήσουν. Δεν λειτουργούν έτσι. Συνεργάζονται με σκληρούς κακοποιούς, οι οποίοι αναλαμβάνουν τη βρώμικη δουλειά σε ανάλογες περιπτώσεις», είπαν σε στελέχη της ΕΥΠ.

Το πώς θα περάσουν αυτοί οι εγκληματίες στην Ελλάδα είναι προφανές. Μέσω των λαθρομεταναστευτικών κυμάτων που καθημερινώς στέλνει στην Ελλάδα ο Ερντογάν και υποδέχεται με τυμπανοκρουσίες ο Τσίπρας. Αυτό είπαν οι τούρκοι στρατιωτικοί και εμείς απλώς θα προσθέσουμε την πιθανότητα στρατολόγησης κακοποιών από το τουρκικό προξενείο επί ελληνικού εδάφους.

Το σχέδιο, όπως το περιέγραψαν οι τούρκοι στρατιωτικοί έχει την λογική της πρόληψης της αποτυχίας, αφού οι τούρκοι ποινικοί σε περίπτωση αποτυχίας θα παρουσιαστούν ως «ακραία στοιχεία που έδρασαν αυτοβούλως».

Την ίδια ώρα, 2 Έλληνες Στρατιωτικοί βρίσκονται όμηροι στα χέρια των τούρκων και η ελλαδική κυβέρνηση ουδέν σχεδιάζει για την απελευθέρωσή τους.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/proeidopoioun-oi-tourkoi-stratiwtikoi-o-erntogan-tha-steilei-dolofonous-me#ixzz5I3d1kJpV

Exit mobile version