Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ασύδοτο το κόκκινο παρακράτος: Διήμερο επιθέσεων με μολότοφ και πέτρες κατά Αστυνομικών στα Εξάρχεια

Σε διήμερο επιθέσεων με μολότοφ και πέτρες κατά των αστυνομικών δυνάμεων επιδόθηκε το κόκκινο παρακράτος στην περιοχή των Εξαρχείων.

Οι παρακρατικοί κουκουλοφόροι με την ασυλία που τους παρέχει το ανθελληνικό κράτος εκτός από τα συνηθισμένα επεισόδια του Σαββατόβραδου πλέον κάνουν επιθέσεις και τις Παρασκευές.

Οι καθιερωμένες επιθέσεις αλλά σε διαφορετικά σημεία των Εξαρχείων σημειώθηκαν την Παρασκευή το βράδυ, με αναρχικούς να πετούν βόμβες μολότοφ εναντίον των ΜΑΤ.

Οι επιθέσεις ξεκίνησαν από τη 1:00 έως τις 2:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου, με τους κουκουλοφόρους να επιτίθενται στη διμοιρία στη Ζωοδόχου Πηγής. Ωστόσο, οι επιθέσεις συνεχίστηκαν εναντίον των ΜΑΤ που βρίσκονταν στη συμβολή των οδών Αραχώβης και Μπενάκη.

Νέες επιθέσεις σημειώθηκαν και το Σάββατο το βράδυ εναντίον διμοιρίας των ΜΑΤ στα Εξάρχεια.

Συμμορία αναρχικών επιτέθηκε με βόμβες μολότοφ και πέτρες εναντίον της διμοιρίας που βρισκόταν στην οδό Χαριλάου Τρικούπη. Ωστόσο, δεν υπήρξε τραυματισμός. Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων συνελήφθη ένας 22χρονος ο οποίος σύντομα θα αφεθεί ελεύθερος και θα συνεχίσει τα ίδια που έκανε.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/asudoto-to-kokkino-parakratos-dihmeres-epitheseis-me-molotof-kai-petres-kat#ixzz5I3ekh49u

Exit mobile version