Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

Η κατάντια του κουτόφραγκου ελλαδίτη: να χορεύει ξεβράκωτος και νηστικός όταν του χτυπάει παλαμάκια η νέα τάξη των πραγμάτων. Αυτό είναι “υπερηφάνεια” σύμφωνα με τους ταγούς της παγκοσμιοποίησης και τα έμμισθα γιουσουφάκια τους. Ταμπούρλα, πολύχρωμα βρακιά και ανωμαλία. Σαν τις αρκούδες που τις περιφέρει ο γύφτος αλυσοδεμμένες για να εισπράξει τον οβολό των θεατών. Πανηγύρι κανονικό την ώρα που οι σκοπιανοί θέλουν την Μακεδονία, οι τούρκοι το Αιγαίο και την Θράκη, οι αλβανοί την Ήπειρο. Η χρεοκοπία της Ελλάδας είναι ηθική και εκεί αρχίζουν και τελειώνουν όλα τα προβλήματα. Η Χρυσή Αυγή στην εξουσία για να βάλει τελεία στην ασυδοσία.

Ν.Ο.

Αυτούς νομιμοποίησε και ηρωοποίησε η ΝΔ

Εύγε για την στάση σας απέναντι στην ξεφτίλα που λέγεται “Athens Pride”. Πρόκειται για ένα κακόγουστο πανηγύρι από το οποίο κάποιοι επιτήδειοι με ΜΚΟ βγάζουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Ξεφτιλίζουν το ανθρώπινο είδος και την ανθρώπινη ψυχή με αυτά τα πράγματα. Δεν μπορεί μια ισχνή μειοψηφία (που κακά τα ψέμματα δεν είναι φυσιολογική) να επιβάλλει στην πλειοψηφία την άποψή της περί “κανονικότητας” και “ανεκτικότητας” και στην ουσία να καταπιέζουν οι λίγοι τους πολλούς. Δεν είναι φυσιολογική η δημόσια εικόνα που καταναγκάζεται ένα παιδί ή ένας έφηβος να δει μέσω των ΜΜΕ. Έχει χαθεί το μέτρο και κάποια στιγμή πρέπει να μπει ένα τέλος. Η κοινωνία βράζει και μια αφορμή θα φέρει την κοινωνική έκρηξη.

Γεώργιος Λ., Αθήνα

Μορφώματα

Όσο ασχολούμαστε με τους ντιντίδες που ξεχύθηκαν ξεβράκωτοι στην Αθήνα να πανηγυρίσουν για την κατάντιά τους, οι πολιτικάντηδες “φιλάνθρωποι” και δικαιωματάκηδες έχουν προγραμματίσει την Τετάρτη και Πέμπτη να ψηφίσουν στην βουλή νέο μνημόνιο που θα κατακρεουργήσει τις συντάξεις, τους μισθούς, τις κοινωνικές παροχές. Νέα ύφεση λοιπόν, νέοι φόροι, ανεργία και ξεπούλημα σε ότι απέμεινε από την δημόσια περιουσία. Εννοείται πως κανένας από τους υπεύθυνους της χρεοκοπίας αυτής δεν έχει πάει φυλακή και ο μόνος ένοχος για όλα είναι η Χρυσή Αυγή. Θα τους χαλάσει όμως η “μανέστρα” γιατί όσο και να μαγειρεύουν, όσο να κόβουν και να ράβουν ο λαός ξυπνά και θα τους στείλει εκεί που τους αρμόζει: Στην φυλακή. Ζήτω η Χρυσή Αυγή!

Ξ.Π.

Γιατί οι S-400 και S-500 προκαλούν υστερία στις ΗΠΑ;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-11-iouniou-2018#ixzz5I877nokz

Exit mobile version