Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι παρακρατικοί του Ρουβίκωνα πήγανε στο υπουργείο του Τόσκα – Προφανώς για να τον ευχαριστήσουν για την κάλυψη

Οι παρακρατικοί του Ρουβίκωνα πήγανε στο υπουργείο του Τόσκα – Προφανώς για να τον ευχαριστήσουν για την κάλυψη

Τόσο καιρό ο Τόσκας διαλαλεί όπου σταθεί κι όπου βρεθεί πως τα «παιδιά» του Ρουβίκωνα κάνουν «ακτιβισμό», πως «πετάνε χαρτάκια» και άλλα τέτοια φαιδρά προκειμένου να δικαιολογήσει την απραξία του απέναντι στην παρακρατική, εγκληματική τους δράση.

Έτσι τα «παιδιά» αποφάσισαν να πάνε στον Τόσκα για να τον ευχαριστήσουν για όλη αυτή την στοργή με την οποία το κράτος περιβάλλει το παρακράτος. Έτσι, με πρόφαση τον… Κουφοντίνα, οι παρακρατικοί μπήκανε στον φυσικό τους χώρο, το υπουργείο του Τόσκα και κατάφεραν μάλιστα να φτάσουν μέχρι την εσωτερική είσοδο πριν προσαχθούν.

Προβλέπουμε ότι ο Τόσκας θα ασκήσει επείγουσα ΕΔΕ για να δει γιατί προσήχθησαν οι παρακρατικοί. Άμα οι προσαγωγές ήταν συλλήψεις θα γύρναγε το υπουργείο ανάποδα. Προφανώς, όμως, πρόκειται περί… παρεξήγησης, αφού μάλλον ο Τόσκας θα ήταν σε σύσκεψη και θα διέταξε να μεταφέρουν τους συντρόφους στο… φουαγίε και κάποιος αστυνομικός παρεξήγησε και τους προσήγαγε.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-parakratikoi-tou-roubikwna-phgane-sto-upourgeio-tou-toska-profanws-gia-n#ixzz5I884Rv82

Exit mobile version