Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ε. Καρακώστας για το νέο Μνημόνιο Σύριζα-ΑΝΕΛ: «Η Χρυσή Αυγή καταψηφίζει αυτό το έκτρωμα-επιτομή της ξενοκρατίας» 2 BINTEO

YouTube Poster

Στις αρμόδιες επιτροπές της βουλής τοποθετήθηκε ο ειδικός αγορητής της Χρυσής Αυγής Ευάγγελος Καρακώστας επί του πολυνομοσχεδίου της κυβέρνησης το οποίο συνιστά επί της ουσίας ένα νέο… «μεταμνημονιακό» Μνημόνιο.

Ο συναγωνιστής Καρακώστας εξέφρασε την κάθετη αντίθεση του Κινήματος στον χαρακτηρισμό του νομοσχεδίου ως «επείγον», δηλώνοντας πως είναι προφανής η προσπάθεια της κυβέρνησης να κρατήσει την κοινή γνώμη στο σκοτάδι σε σχέση με όσα αντεθνικά και αντιλαϊκά μέτρα θα ψηφιστούν. Προς αποπροσανατολισμό μάλιστα, η κυβέρνηση έστειλε τη συνιστώσα της («Ρουβίκωνα») για βόλτα σήμερα στο υπουργείο Προ.Πο. και δεν θα απορήσει κανείς εάν την Πέμπτη, οπότε και ψηφίζεται το νομοσχέδιο-έκτρωμα, τους δούμε και για καφέ στο Μέγαρο Μαξίμου!

Ο βουλευτής Βοιωτίας του Λαϊκού Συνδέσμου τόνισε πως «εκείνοι που εκτόξευαν χαρακτηρισμούς τύπου «γερμανοτσολιάδες της Μέρκελ» για τους πολιτικούς τους αντιπάλους κατέστησαν εαυτούς «σταλινοτσολιάδες της Μέρκελ» και όπως τους κατηγορούσαν πως πέφτουν στα τέσσερα για να ικανοποιήσουν τις νοσηρές απαιτήσεις των δανειστών, έτσι τώρα και αυτοί, πέφτουν στα τέσσερα για να πράξουν ακριβώς τα ίδια», ενώ χαρακτήρισε ως «καλύτερους φίλους των τραπεζιτών και των εργολάβων» τους αριστερούς της κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου.

Ο Ε. Καρακώστας ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του ως εξής: «Η απάντηση του Ελληνικού Λαού στην μνημονιακή επίθεση της αριστεράς δεν μπορεί να είναι η Νέα Δημοκρατία η οποία έχει ρητά δεσμευτεί πως θα εφαρμόσει τα μέτρα των κομμουνιστών, αλλά μια πανίσχυρη Χρυσή Αυγή που θα τα στείλει στον αγύριστο»!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/e.-karakwstas-gia-to-neo-mnhmonio-suriza-anel-h-chrush-augh-katapshfizei-au#ixzz5I89xz7sK

Exit mobile version