Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι τούρκοι ομολογούν: Στέλνουμε λαθρομετανάστες στα ελληνικά νησιά για να μπλοκάρουμε τον τουρισμό!

Οι τούρκοι ομολογούν: Στέλνουμε λαθρομετανάστες στα ελληνικά νησιά για να μπλοκάρουμε τον τουρισμό!

Σκοτεινό τουρκικό σχέδιο για να πλήξουν την τοπική οικονομία και τον τουρισμό στα Ελληνικά νησιά μέσω της λαθρομετανάστευσης και του παγώματος της συμφωνίας επανεισδοχής «προσφύγων» αποκαλύπτει ο τούρκος υπουργός.

Σε μία προκλητική δήλωση προχώρησε ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας Σουλεϊμάν Σοϊλού, ο οποίος είπε σε συνέντευξή του ότι με το πάγωμα της συμφωνίας για το προσφυγικό, η Ελλάδα θα γεμίσει «πρόσφυγες και μετανάστες» και ως εκ τούτου ο τουρισμός της θα μπλοκάρει.

«Αν εμείς τους αφήσουμε λίγο… τότε τα ελληνικά νησιά θα γεμίσουν από σύριους, αφγανούς και από άλλες χώρες, την Αφρική, παράνομους μετανάστες. Δεν θα μπορούν να ζήσουν, ο τουρισμός θα μπλοκάρει. Το λέω ξεκάθαρα. Ο τουρισμός θα σταματήσει, δεν θα μπορούν να κάνουν κανένα βήμα και οι πολιτικοί θα περάσουν πολύ δύσκολες στιγμές», ανέφερε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στο CNN Turk.

Οι τούρκοι ομολογούν απροκάλυπτα πως χρησιμοποιούν τους λαθρομετανάστες ώστε να πλήξουν την τοπική οικονομία των ελληνικών νησιών και στην Ελλάδα οι κυβερνώντες Σύριζα-Ανέλ τους βλέπουν ως υποψήφιους επενδυτές!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-tourkoi-omologoun-stelnoume-lathrometanastes-sta-nhsia-gia-na-mplokaroum#ixzz5I8A8cPde

Exit mobile version