Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γ. Σαχινίδης: Μόνο με την Χρυσή Αυγή μπορεί να υπάρξει κάθαρση στην οικονομική ζωή της χώρας – 2 ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Ο συναγωνιστής και βουλευτής Πέλλας Γιάννης Σαχινίδης κατά την ομιλία του σχετικά με το νομοσχέδιο του υπουργείου οικονομίας και ανάπτυξης αρχικά σχολίασε το γεγονός πως το να ζητάει να ψηφιστεί το σχέδιο νόμου για τις ανώνυμες εταιρείες αριστερός εισηγητής είναι αξεπέραστο!

“Υπάρχει μια κοινή απαίτηση, κυρίες και κύριοι, σε αυτόν τον τόπο για κάθαρση. Πριν ξεκινήσει το παρόν σχέδιο νόμου, ξεκίνησε στις Επιτροπές η συζήτηση για τα προαπαιτούμενα. Όλα αυτά, όπως και τα μνημόνια, δεν θα ήταν αναγκαία, αν όλες οι κυβερνήσεις που πέρασαν από τη Μεταπολίτευση και μετά είχαν φροντίσει να ψηφίζουν νομοσχέδια που θα προστάτευαν τους Έλληνες πολίτες από εταιρείες όπως οι σημερινές που συζητούμε.” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κλείνοντας τόνισε πως οι ανθελληνικές πολιτικές που ακολουθεί σύσσωμο το πολιτικό κατεστημένο, θα φέρουν σύντομα την Χρυσή Αυγή στην θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης και στην συνέχεια στην εξουσία και τότε θα υπάρξει κάθαρση στην οικονομική ζωή της χώρας. 

Ακολουθεί η δευτερολογία του συναγωνιστή

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/g.-sachinidhs-mono-me-thn-chrush-augh-mporei-na-uparjei-katharsh-sthn-oikon#ixzz5I9kNwYne

Exit mobile version