Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«75.000 άτομα» (!) είδαν τα συστημικά ΜΜΕ στην παρέλαση της ντροπής!

Και μόλις «140.000» στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία!

Το πώς διαστρεβλώνεται η πραγματικότητα από τα συστημικά ΜΜΕ αναδεικνύεται (και αποδεικνύεται) σε καθημερινή βάση. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι αυτό που έγραψαν «Τα Νέα», τα οποία αναφερόμενα στο αριθμητικό πλήθος που παρακολούθησε το αυτοαποκαλούμενο Athens Pride του περασμένου Σαββάτου ισχυρίστηκαν ότι 75.000 (!) άτομα συμμετείχαν σ’ αυτό.

Επειδή όμως «το ψέμα έχει κοντά ποδάρια», η εφημερίδα κάνει το…λάθος να δημοσιεύσει και σχετική φωτογραφία η οποία αποδεικνύει ξεκάθαρα ότι τα «75.000 άτομα» στην πραγματικότητα αντιστοιχούν σε λιγότερο από 5.000 (και πάλι πολλούς λέμε). Και βεβαίως η φωτογραφία αυτή εκθέτει την εφημερίδα, η οποία σαφώς και δεν πάσχει από «ομοφοβία», πάσχει όμως από αριθμοφοβία…4

Κάνουμε μια φωτογραφική σύγκριση των «75.000 ατόμων», που ισχυρίζονται τα «Νέα» ότι συμμετείχαν στο σόου του Jason-Αντιγόνη και των υπόλοιπων παρελαυνόντων με τις μόνο «140.000» (!!!) που κάποιοι εντελώς ανερυθρίαστα ισχυρίστηκαν ότι συμμετείχαν στο μεγαλειώδες συλλαλητήριο για την Μακεδονία ΜΑΣ στην Αθήνα.

Αυτό για να αντιληφθούν όλοι πόσο πολύ μπορούν να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα τα συστημικά ΜΜΕ, τα οποία στην κυριολεξία εφαρμόζουν στην πράξη το ρητό «να πιστέψετε αυτό που σας λέμε εμείς και όχι αυτό που βλέπουν τα μάτια σας»

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/75.000-atoma-eidan-ta-susthmika-mme-ta-5.000-atoma-tou-athens-pride#ixzz5I9kdr0Pg

Exit mobile version