Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

Οι τουρκαλάδες έχουν ξεφύγει τελείως. Απειλούν ευθέως την Ευρώπη με τζιχάντ στην περίπτωση που παρθούν μέτρα για την καταπολέμηση της ισλαμικής λαθρομετανάστευσης που παίρνει τεράστιες διαστάσεις. Μας πλημμυρίζουν με χιλιάδες τυχοδιώκτες ισλαμιστές που θα είναι εντός των τειχών σαν ωρολογιακή βόμβα που περιμένει το σύνθημα για να εκραγεί. Ο κομπλεξικός λευκός Ευρωπαίος θα κουνάει πολύχρωμα σημαιάκια για τα δικαιώματα των ισλαμιστών μέχρι εκείνοι να πάρουν τον έλεγχο και να αρχίσουν να τους πετάνε από τις ταράτσες, γιατί στον κόσμο του ισλάμ υπάρχει μόνο ένας, ο καλός μουσουλμάνος. Τον κίνδυνο αυτό τον βλέπει μόνο η Χρυσή Αυγή και μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να προετοιμάσει τους Έλληνες για να αντιμετωπίσουν αυτή την επικίνδυνη κατάσταση που έρχεται. 

Λ.Π.

Το δράμα της Μακεδονίας μας: Όταν οι αμερικανοί απέρριπταν μετά βδελυγμίας τα περί «μακεδονικού έθνους» και τα ενστερνίζονταν οι πολιτικάντηδες

Πήγαν κάτι αναρχοκουμμούνια στο ΠΡΟ.ΠΟ και κάτι τρέχει στα γύφτικα. Αυτοί κυβερνάνε. Ο Παπανδρέου ο Ανδρέας τους εξέθρεψε και έκαιγαν ότι πολυκατάστημα υπήρχε εκείνη την εποχή, η ΝΔ τους άφησε να αλωνίζουν και ο ΣΥΡΙΖΑ πλέον τους έχει σαν παιδιά του. Σιγά το νέο. Τί νομίζουν ότι θα φοβηθούμε τους κακομαθημένους τους και θα κάτσουμε φρόνιμα; Είναι γελασμένοι και θα μας βρουν μπροστά τους. Δεν έχουμε καμμία διάθεση να τους αφήσουμε να μας πάρουν ότι πολυτιμότερο έχουμε, την Πατρίδα μας! Ούτε βήμα πίσω! Ζήτω η Ελλάς!

Μ.Λ.

«Πόρτα» στους λαθρομετανάστες από την Ιταλία: Απαγόρευση εισόδου στα λιμάνια της χώρας για πλοίο που ανήκει σε ΜΚΟ

Έχουν σχέδιο οι τούρκοι. Μας βουλιάζουν με λαθρομετανάστες για να χτυπήσουν τον τουρισμό, ο οποίος παρ’ όλες της υποτιμήσεις της τουρκικής λίρας δεν έχει ανακάμψει. Η παγκόσμια τουριστική βιομηχανία έχει γυρίσει την πλάτη στους τούρκους οι οποίοι πλέον καταφεύγουν σε τακτικές ανταρτοπόλεμου. Μας στέλνουν λοιπόν τα τζιχάντια τους με τον μανδύα του “κακόμοιρου πρόσφυγα” και οι δικοί μας “δικαιωματάκηδες” πέρα βρέχει. Θα έρθει η στιγμή που θα ξεχωρίσει η ήρα από το στάρι και αυτό δεν το λέμε εμείς θα το πει η φυσική κατάληξη των πραγμάτων. Εμείς και η Χρυσή Αυγή είμαστε έτοιμοι για τα πάντα.

Μιχάλης Κ.

Ο Τράμπ, ο Σόρος και ο φόβος της παγκοσμιοποίησης για την Χρυσή Αυγή των Ελλήνων

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-12-iouniou-2018#ixzz5I9tn8Lrk

Exit mobile version