Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αυστραλία, Πέλλα-Ημαθία, Ανατολική Αττική

Οι Συναγωνιστές πραγματοποίησαν ενημερωτική δράση στις περιοχές Marrickville, Earlwood, Belmore, Enfield, Clempton Park.

H συνεχής άνοδος του Κινήματος μας, έχει αντίκτυπο και στην μακρινή Αυστραλία, όπου το Ελληνικό στοιχείο έχει έντονη παρουσία.

Ο κόσμος ζητάει να ενημερωθεί ποιες είναι οι θέσεις για όλα αυτά που συμβαίνουν και εμφανίζονται πρόθυμοι να συνεισφέρουν ώστε να γίνει και πάλι η Ελλάδα υπερήφανη.

Κλιμάκιο συναγωνιστών από την Τ.Ο. Πέλλας και Ημαθίας απέτισε τον ελάχιστο φόρο τιμής καταθέτοντας στέφανο στην μνήμη των Μακεδονομάχων Τέλλου Άγρα και Αντώνη Μίγγα που θυσιάστηκαν για να παραμείνει η Μακεδονία μας Ελληνική.

Την Κυριακή 6 Ιουνίου 2018 κλιμάκιο Συναγωνιστών της Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής πραγματοποίησε εκτενή πολιτική δράση στην περιοχή του Γραμματικού. Οι Συναγωνιστές διένειμαν στους πολίτες της περιοχής τις θέσεις του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών εναντίον του καταστρεπτικού ΧΥΤΑ που επιθυμούν να δημιουργηθεί στην Ανατολική Αττική και να επηρεάσει με αρνητικό πρόσημο τις ζωές όλων μας, θέτοντας σε κίνδυνο της υγεία των Ελλήνων πολιτών της περιοχής.

Οι Χρυσαυγίτες έγιναν δεκτοί με ενθουσιασμό από τους κατοίκους καταδεικνύοντας το γεγονός ότι έχουν μείνει στο έλεος μιας πολιτείας η οποία αδιαφορεί για τις ζωές τους. Στεκόμαστε στο πλάι των πολιτών σε κάθε ευαίσθητο κοινωνικό ζήτημα όπως αυτό των απορριμμάτων που θα αποδειχθεί υγειονομική βόμβα ακριβώς δίπλα από τα σπίτια μας. Οι Συναγωνιστές κάλεσαν τους Έλληνες να αγωνιστούν με την Χρυσή Αυγή για τα δικαιώματα και την αξιοπρέπεια τους ενώ τους ξεκαθάρισαν πως εμείς δεν θα προδώσουμε ποτέ τις θέσεις μας για καμία καρέκλα! ΧΥΤΑ – ΧΥΤΥ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn719#ixzz5IDU4eRqq

Exit mobile version