Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Κοντονής το είχε προβλέψει… Πήρε την άδεια ο Κουφοντίνας!

Ο Κοντονής το είχε προβλέψει… Πήρε την άδεια ο Κουφοντίνας!

Την απόφαση να εγκρίνει το αίτημα για άδεια του καταδικασμένου σε 11 φορές ισόβια Δημήτρη Κουφοντίνα έλαβε σήμερα Πέμπτη το συμβούλιο της φυλακής.

Αναφορικά με την απεργία πείνας του Κουφοντίνα αναφέρθηκε προ ημερών ο υπουργός Δικαιοσύνης του Σύριζα Κοντονής λέγοντας πως “ο κρατούμενος έχει ζητήσει για τρίτη φορά να του χορηγηθεί άδεια, τις δύο πρώτες φορές του χορηγήθηκε κανονικά. Εδώ για λόγους εσωτερικούς υπήρχε μια καθυστέρηση στην έκδοση της απόφασης. Ακόμα δεν έχει συνεδριάσει το συμβούλιο. Ως εκ τούτου διερωτώμαι από τη στιγμή που δεν έχει συνεδριάσει και δεν έχει αποφασίσει τι νόημα έχει αυτή η απεργία πείνας; Απεργία πείνας κάνεις όταν έχεις ένα αρνητικό αποτέλεσμα, μέχρι τώρα δεν υπάρχει.

Διάβασα μια ανακοίνωση του ιδίου, που έθετε θέματα σχετικά με το βέτο των εισαγγελέων στην επιτροπή. Απλώς, να του υπενθυμίσω ότι στις δύο προηγούμενες άδειες τις πήρε με τη σύμφωνη γνώμη των εισαγγελέων.  Βλέπω μια υπερκινητοποίηση στο κενό, εφόσον δεν έχει συνεδριάσει το συμβούλιο. Ας περιμένουμε την απόφαση του συμβουλίου και μετά θα έπρεπε ο οποιοσδήποτε να προβεί κατά την κρίση του σε διαμαρτυρία“.

Όπως καταλάβατε ο υπουργός του Σύριζα Κοντονής όχι μόνο «προέβλεψε» ότι ο αρχιδολοφόνος της 17Ν θα έπαιρνε την πολυπόθητη άδεια όπως και τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τον προέτρεψε δημόσια να σταματήσει την απεργία πείνας γιατί δεν θα είχε αρνητικό αποτέλεσμα η αίτησή του!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-kontonhs-to-eiche-problepsei-phre-thn-adeia-o-koufontinas#ixzz5IR7J3FGE

Exit mobile version