Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

Καλησπέρα, Συναγωνιστές! Προσπαθούν τα τσοντοκάναλα και τα παπαγαλάκια τους να μας πείσουν πως η συμφωνία της προδοσίας είναι μια καλή λύση (!) και από την άλλη μας προβάλουν τον Μητσοτάκη που το παίζει “μακεδονομάχος”. Νομίζουν ότι ο Λαός ξέχασε ότι ο πατέρας του Κυριάκου, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης μας έλεγε ότι “σε 10 χρόνια αυτό το όνομα θα το έχουμε ξεχάσει”. Ξέρουμε πολύ καλά την προδοσία των μπολσεβίκων του Σύριζα, αλλά δεν ξεχνάμε πόσες φορές η ξεφτιλισμένη ψευτοδεξιά πούλησε την Μακεδονία ΜΑΣ. Μάταια επιχειρεί ο… Κούλης να μας το παίξει πατριώτης. Μόνο η Χρυσή Αυγή παλεύει για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας μας και είναι οι μόνοι που μπορούν να μπλοκάρουν την προδοσία. Μαζί σας αδέρφια μέχρι την Νίκη!

Κώστας Π.

Η κυβέρνηση των ανθελλήνων άφησε τους παρακρατικούς να βεβηλώσουν την Ακρόπολη για τον Κουφοντίνα!

Είδα πρόσφατα στο διαδίκτυο το βίντεο με τα μπάχαλα στην πλατεία Αριστοτέλους, όπου συμμορίες λαθρομεταναστών σκοτώνονται για το ποιος θα κάνει κουμάντο στην πιάτσα των λαθραίων τσιγάρων. Αναρωτιέμαι υπάρχει κράτος ή έχει παραδοθεί ολοκληρωτικά στους παρανομούντες λαθρομετανάστες; Δηλαδή τι άλλο πρέπει να κάνουν οι παράνομοι εισβολείς για να συλληφθούν και να επιβληθεί επιτέλους η ασφάλεια και η τάξη; Να βγουν να μας σκοτώνουν στους δρόμους με χατζάρες και πιστόλια; Λυπάμαι για την κατάντια της Πατρίδας μου. Μόνο στην Χρυσή Αυγή ελπίζουμε για να ξαναπάρουμε την Πατρίδα μας πίσω.

Ελένη, Παγκράτι

Η απέραντη υποκρισία και συνενοχή της Νέας Δημοκρατίας στην προδοσία της Μακεδονίας μας

Συναγωνιστές ακόμα δεν έχω χωνέψει όλα αυτά τα αίσχη που είδαμε το Σάββατο στο Σύνταγμα από τους διεστραμμένους. Γυμνοί με εικόνες Αγίων της Ορθοδοξίας μας στα… γεννητικά τους όργανα προχωρούσαν σε ερωτικές περιπτύξεις μπροστά στα μάτια παιδιών. Ήμαρτον Θεέ μου, τι ζούμε! Ελπίζω αύριο που θα γίνει το συλλαλητήριο ενάντια στην προδοσία της Μακεδονίας μας να πλημμυρίσει το Σύνταγμα με Ελληνικές Σημαίες και Εθνικιστικά συνθήματα, να φύγει και η βρωμιά που άφησαν πίσω τους. Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας! Εμπρός Συναγωνιστές – Πίσω προδότες!

Τηλέμαχος Π.

Τσίπρας στην ΕΡΤ: Φοβάμαι τους Έλληνες, δεν θα κάνω δημοψήφισμα – Ο Καμμένος δεν ρίχνει την κυβέρνηση!​  

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-15-iouniou-2018#ixzz5IUgd2YZL

Exit mobile version