Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σε απόλυτο “τσιφλίκι” του έχει μετατρέψει ο Καλφαγιάννης την δημόσια τηλεόραση

Σε απόλυτο “τσιφλίκι” του έχει μετατρέψει ο Καλφαγιάννης την δημόσια τηλεόραση

Δεν μας προξενεί καμία εντύπωση το ότι ο «νταβατζής» της ΕΡΤ, ο περιβόητος Παναγιώτης Καλφαγιάννης, ξαναχτύπησε.

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ, ο Καλφαγιάννης επιτέθηκε σε γυναίκα δημοσιογράφο της ΕΡΤ επειδή θεώρησε ότι εκείνη δεν αναφέρθηκε όσο θα έπρεπε στο περιβόητο “μαύρο” της ΕΡΤ και της εξαπέλυσε απειλές του τύπου «πολύ σε έχουμε ανεχτεί εδώ μέσα» και «ετοιμάζω χαρτιά για σένα».

Ακόμα και η φυλλάδα των συντακτών αναφερόμενη στο ζήτημα αυτό είχε ως τίτλο το χαρακτηριστικό, «Καλφαγιάννης, ο τσιφλικάς της ΕΡΤ».

Όλοι αυτοί, βεβαίως που… αγανακτούν με αυτόν τον τραμπούκο, είναι οι ίδιοι ακριβώς που δεν λένε την παραμικρή κουβέντα για την απαράδεκτη τακτική της ΠΟΣΠΕΡΤ (της οποίας ηγείται ο Καλφαγιάννης) να μποϊκοτάρει σε μόνιμη βάση οποιαδήποτε τηλεοπτική προβολή αφορά την πολιτική δράση του τρίτου σε ψήφους κόμματος του Ελληνικού Κοινοβουλίου, δηλαδή την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Η όποια διαφωνία τους με τον Καλφαγιάννη έχει να κάνει μόνο με την σύγκρουση των διαφορετικών στενών συντηρητικών συμφερόντων τους και όχι με την… αγωνία τους για «αντικειμενική και ελεύθερη ενημέρωση».

Γι΄ αυτό και δεν είναι διόλου καλύτεροι απ’αυτόν όσοι κατακρίνουν άλλες ενέργειες του και επικροτούν την σταλινική ολοκληρωτική λογοκρισία σε βάρος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-tsiflikas-ths-ert-kalfagiannhs-janachtupa#ixzz5IUh8hPrg

Exit mobile version